Το Tip του μήνα

Την συγκεκριμένη εποχή ο καιρός είναι αρκετά βροχερός, έτσι αναγκαζόμαστε να κάνουμε προπονήσεις σε λάσπη ή σε αμμώδεις περιοχές για όσους δεν τους αρέσει να πλένουνε την μοτοσικλέτα τους και πολύ.

Είτε άμμος είτε λάσπη, το Νο1 που κινδυνεύει άμεσα από την μοτοσικλέτα μας είναι οι τσιμούχες της μπροστινής ανάρτησης. Όσο καλά και να τις προσέχουμε και όσο καλά και να τις καθαρίζουμε η λάσπη και πολύ περισσότερο η άμμος θα βρει τον τρόπο να περάσει την τσιμούχα και να μας κάνει την ζημιά. Μια εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσουμε τα προστατευτικά καλύμματα από Neopren που υπάρχουν στο εμπόριο.

Έχοντας δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν μπορώ να πω ότι με έχει απαλλάξει από την φθορά των τσιμουχών και από το εντατικό καθάρισμα της μπροστινής ανάρτησης. Θέλει όμως και αυτό αραιά και που καθάρισμα γιατί η λίγη άμμος ή λάσπη που θα περάσει μέσα σε αυτά μπορεί να γδάρει την ανοδίωση και να δημιουργήσει μεγάλο μόνιμο πρόβλημα διαρροής λαδιού. Επίσης η ανάρτηση γίνεται ελαφρά πιο αργή και λίγο σφιχτή στην λειτουργία της οπότε χρησιμοποιώντας τα καλύμματα από Neopren αλλάζουν οι ρυθμίσεις της ανάρτησης.

38 More posts in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ category
Recommended for you
VIDEO – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ STARK VARG…ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ!

O Bryan Haskell είναι ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης του νέου ηλεκτρικού motocross της Stark Varg, και...