Η ομάδα του Παγκ. Πρωτ. ΜΧ της Kawasaki

H Kawasaki ανακοίνωσε επισήμως τους οδηγούς που θα την εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross και στις νέες κατηγορίες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των 125cc και 85cc όπου η συγκεκριμένη εταιρία έχει παράδοση. Εντύπωση και θαυμασμό προκαλεί το γεγονός ότι στην παρουσίαση της η ομάδα συμπεριέλαβε και τους  νεαρούς οδηγούς της εταιρίας των μικρών και όχι τόσο δημοφιλείς κατηγοριών.

Kawasaki Racing Team

Με τρεις οδηγούς θα αγωνίζεται στην κατηγορία ΜΧ1 η Kawasaki Racing Team, αιχμής της οποίας θα είναι ο Jonathan Barragan με στόχο το πρωτάθλημα και μαζί με τον συχνό επισκέπτη της πρώτης θέσης του βάθρου Sebastian Pourcel αλλά και τον νέο στην κατηγορία φέτος Xavier Boog, ευελπιστούν φέτος να πρασινίσουν τα βάθρα.

Αλλαγή όμάδας φέτος για τον Ισπανό από την ΚΤΜ Silver Action στην Kawasaki. Το τέρας φυσικής κατάστασης Jonathan Barragan ελπίζει φέτος να πάνε όλα καλά και να βρεθεί κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Πέρσι ο τραυματισμός του ήρθε την χειρότερη στιγμή όταν βρισκόταν δεύτερος στην βαθμολογία και ήταν ο μόνος που έδειχνε ικανός να απειλήσει τον A. Cairoli.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο Sebastian Pourcel θα κερδίσει αγώνες μέσα στην χρονιά και όταν ο Γάλλος είναι στα κέφια του κανένας δεν μπορεί να του σταθεί εμπόδιο. Δυστυχώς όμως κάθε χρόνο τσιμπάει και από ένα σοβαρό τραυματισμό που δεν τον αφήνει να ελπίζει για τίτλο.

Με την αλλαγή του ορίου ηλικίας στην ΜΧ2 ο 24χρονος Javier Boog πέρασε στην μεγάλη κατηγορία και στην Kawasaki.

Kawasaki CLS

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ΜΧ2 ονομάζεται CLS Kawasaki. Η ομάδα κατεβαίνει το 2010 με τον περσινό οδηγό της Stephen Frossard και την πρόσφατη άφιξη από την ΚΤΜ του Jeremy Van Horebeek. Επίσης κάτω από τις φτερούγες της ομάδας θα βρίσκονται ο Germain Vincenot που θα αγωνιστεί στην κατηγορία νέων του Ευρωπαϊκού των 125cc και του Wesley Maas που θα αγωνιστεί στους αμμουδερούς αγώνες της ΜΧ2.

Σημαντική άνοδο γνωρίζει τα τελευταία χρόνια ο Stephen Frossard. Μετά από μια μικρή κοιλιά μέσα στην περσινή χρονιά, τελικά είδε νίκες και ελπίζει να βρεθεί κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου της MX2.

Ο Βέλγος Jeremy Van Horebeek είχε μια κακή χρονιά πέρσι, ίσως γιατί όλοι περίμεναν να κάνει το κάτι παραπάνω, δεν του βγήκε αν και βρέθηκε στο βάθρο. Φέτος νέα ομάδα με νέες προοπτικές σε μια περίοδο που το Βέλγιο ψάχνει για την νέα γενιά παγκόσμιων πρωταθλητών.

Επιστροφή στα δίχρονα θα έχουμε με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων 125cc, θα αναβιώσει ο πραγματικός motocross ήχος με τον Vincenot της φωτογραφίας και την παρέα του στο πρωτάθλημα.

Kawasaki Bud Racing

Η δορυφορική ομάδα Kawasaki Bud Racing θα έχει από ένα οδηγό σε κάθε κατηγορία με τον Gregory Aranda στην ΜΧ1, τον Nicola Aubin στην MX2 και τον Dylan Ferrandis στα 125cc.

Ο Gregory Aranda γνωρίζει τρομακτική άνοδο την τελευταία περίοδο και σίγουρα θα φλερτάρει με το βάθρο φέτος.

Ο Nicola Aubin μετακόμισε από την Yamaha Rinaldi στην Kawasaki Bud Racing φέτος μετά από μια πολύ κακή χρονιά για αυτόν. Έχει πολλά να αποδείξει φέτος.

Ένα ακόμα διχρονάκι για την κατηγορία των 125cc, αυτήν την φορά του 15χρονου Dylan Ferrandis που έρχεται από το παγκόσμιο των 85cc.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...