Πρωτάθλημα Ιαπωνίας 1ος Γύρος – Spy photos 2011 (video)

Στα τέλη του Μαρτίου ξεκίνησε το Πρωτάθλημα Motocross Ιαπωνίας στην πίστα Meishin λίγο έξω από την Osaka. Ο αγώνας συγκέντρωσε τα βλέμματα του διεθνή Τύπου αφού το πρωτάθλημα υποστηρίζεται από τις ιαπωνικές κατασκευάστριες εταιρίες μοτοσικλετών και συχνά δοκιμάζονται για πρώτη φορά τα motocross μοντέλα της επόμενης χρονιάς.

Η εντυπωσιακή μοτοσικλέτα του εργοστασιακού οδηγού της Honda Kazumata Masuda απολαμβάνει εργοστασιακά ανταλλακτικά που ούτε στο παγκόσμιο δεν βλέπουμε. Ξεχωρίζει η Mugen εξάτμιση και τα μπροστινά με DLC μαύρη ανοδίωση.

Περίεργη εξάτμιση και για την Suzuki και το RMZ 450 από την Yoshimura αλλά και ολοκαίνουργια πλαστικά.

Καμία αλλαγή για την μοτοσικλέτα του πρωταθλητή Α1 Akira Narita και το YZF 450 που αν και δεν είναι εργοστασιακός οδηγός της Yamaha ωστόσο χορηγείται εργοστασιακά ανταλλακτικά.

Με την πρώτη ματιά και το YZF 250 του Takuma Kojima δεν φαίνεται να έχει αλλαγές και εξακολουθεί να φοράει καρμπυρατέρ αντί του πολυαναμενώμενου ψεκασμού. Με μια πιο προσεκτική ματιά προσέξτε ότι το ψαλίδι δεν είναι από μοντέλο 2010.

Το KXF 250 του πρωταθλητή της Α2 Takeshi Katsuya αν και φοράει από πέρσι σύστημα ψεκασμού δεν βγήκε στην παραγωγή το 2010. Αναμένεται σίγουρα το 2011 και προσέξτε ότι επίσης φοράει άλλο ρεζερβουάρ και άλλα προστατευτικά ψυγείων. Κερασάκι στην τούρτα η πράσινη ανοδίωση της μπροστινής ανάρτησης.

Ακολουθεί video Hιghlights από την κατηγορία Α2 (ΜΧ2)

Ακολουθεί video Hιghlights από την κατηγορία Α1 (ΜΧ1)

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...