Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα Motocross ΜΧ3 2010 στην Μεγαλόπολη

Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, σε συνεργασία με την ΔΕΗ και τον Δήμο Μεγαλόπολης, καθώς και την υποστήριξη της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, θα διοργανώσει τον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross ΜΧ3 2010, στην πίστα Motocross της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη, στις 29-30 Μαΐου 2010. Μαζί με τον παγκόσμιο αγώνα της κατηγορίας ΜΧ3, θα συνδιοργανωθεί και ο 4ος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Motocross ΕΜΧ2, γεγονός που εξασφαλίζει ένα διήμερο γεμάτο θέαμα, ένταση, συναγωνισμό και πάθος στην όμορφη Αρκαδική πίστα, εκεί όπου το παγκόσμιο και το ελληνικό Motocross ξεκίνησαν να γράφουν την κοινή τους ιστορία.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΧ3 είναι θεσμός με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον οποίο φέτος συμμετέχουν αθλητές, από την Βόρειο Ευρώπη (Φινλανδία) έως την Νότιο Αμερική (Χιλή) ενώ στον ελληνικό γύρο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν αρκετοί αθλητές από την Ελλάδα!

Η συνδιοργάνωσή του παγκόσμιου αγώνα μαζί με αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της κατηγορίας MX2, ενός θεσμού που αφορά σε νέους αθλητές, αυξάνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και την σπουδαιότητα της διοργάνωσης αφού, αυτή την περίοδο, έχουμε Ελληνες αθλητές που μπορούν να συμμετάσχουν με προοπτικές στην συγκεκριμένη κατηγορία. Το γεγονός αυτό είναι και ένας από τους λόγους που μας ώθησαν στην προσπάθεια αυτή σκοπός της οποίας είναι η καθιέρωση του συγκεκριμένου αγώνα στο παγκόσμιο ημερολόγιο τα επόμενα χρόνια.

Το ευχάριστο γεγονός της ανάληψης της διοργάνωσης αυτής προϋποθέτει την μεταφορά του 3ου πρωταθληματικού αγώνα Motocross 2010 ο οποίος θα γίνει, στην ίδια ημερομηνία (22-23 Μαΐου, στην πίστα της Χαλκίδας.

Περισσότερα, στο http://www.motocrossmx1.com/?year=2010&e=2526&t=track&subsite=8 , στο: www.mx3megalopolis.amotoe.gr (μετά τις 22/ 4/2010) και στα Δελτία Τύπου που θα ακολουθήσουν.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...