Το ύστατο αντίο στον Andrew MacFarlane

Το θλιβερό γεγονός συνέβη στον τρίτο γύρο του αυστραλιανού πρωταθλήματος motocross στην πίστα Broadford της Victoria. Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστές καθώς επίσης και τα τραύματα που έβαλαν τέλος στην ζωή του 32χρονου MacFarlane.

Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι στην συγκεκριμένη πίστα ο Andrew MacFarlane γνώρισε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία όταν στο Αυστραλιανό GP που έγινε στην πίστα του Broadford το 2000, κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα των 125cc και να τερματίσει τρίτος, αγωνιζόμενος ως wild card συμμετοχή. Ήταν η αρχή μιας μεγάλης δεκαετής καριέρας που θα τον έφερνε στο παγκόσμιο και θα έφτανε να διεκδικούσε μέχρι και τον τελευταίο αγώνα τον τίτλο της ΜΧ2 του 2005 από τον τελικό πρωταθλητή εκείνης της χρονιάς Antonio Cairoli. Μετά από μια περιπέτεια στο αμερικανικό πρωτάθλημα ο McFarlane επέστρεψε στην χώρα του για να συνεχίσει το πάθος του για το motocross.

Στην πίστα του Broadford δυστυχώς, έμελλε να γραφτούν δύο από τις σημαντικότερες σελίδες της ζωής του Andrew MacFarlane, η πρώτη σελίδα της διεθνής καριέρας του, και η τελευταία της ζωής του.

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει λίγο πριν από τον αγώνα του Broadford.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...