Τι ελέχθη στην συνάντηση οδηγών ΜΧ στην Αθήνα 28/4/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με πρώτο και κύριο θέμα το πρόγραμμα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, σε μονοήμερο η διήμερο, ξεκίνησε η κουβέντα στα γραφεία της Ο.Μ.Ε. στην οδό ΜΕΤΡΩΝ 12 στην Αθήνα. Παραβρέθηκαν αρκετοί οδηγοί και παράγοντες, υπήρξε συμμετοχή οδηγών με τηλεφωνική επικοινωνία, παρελήφθησαν fax & email με προτάσεις από πολλούς άλλους που λόγω απόστασης δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Οι κυριότερες προτάσεις που τέθηκαν στην συζήτηση, ήταν:

1. Nα συνεχίσουμε το μονοήμερο πρόγραμμα για το πρώτο εξάμηνο, δηλ. μέχρι την Σπερχειάδα, ενώ ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής των δύο αυτών αγώνων, να γίνετε η ερώτηση στους οδηγούς εάν προτιμούν τους μονοήμερους ή διήμερους αγώνες.

2. Να μπουν τα Quad μόνο το Σάββατο ή την Κυριακή στο τέλος, εάν φυσικά είναι περισσότεροι από 8, να φροντίσουμε το πρόγραμμα να τελειώνει 15:30 με 16:00.

3. Για να προλαβαίνουν οι οδηγοί και ιδιαιτέρως οι νησιώτες το καράβι ή το αεροπλάνο οι ΑΠΟΝΟΜΕΣ να γίνονται κατευθείαν με το που τελειώνει το κάθε σκέλος χωρίς το γύρο του θριάμβου. Την ώρα που οι τρείς πρώτοι θα πηγαίνουν στο park ferme με τα ρούχα του αγώνα για την απονομή, η επόμενη κατηγορία θα κάνει τον γύρο αναγνώρισης και θα μπαίνει στην μπάρα εκκίνησης.

4. Το ξεκίνημα του προγράμματος του Σαββάτου να γίνετε αργότερα για να προλαβαίνουν όλοι οι οδηγοί την προσέλευση.

5. Να αποφεύγονται οι αγώνες του Παν. Πρωτ. Motocross στα νησιά γενικότερα.

6. Να συμπληρωθούν οι κανονισμοί για το 2010.

7. Οι κανονισμοί καθώς και οι προκηρύξεις των αγώνων να τηρούνται κατά γράμμα, οι δε αποφάσεις και ανακοινώσεις να δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατό για ενημέρωση.

Όλα τα ανωτέρω θέματα δόθηκαν στις αρμόδιες επιτροπές και στην συνέχεια θα προταθούν στο Δ.Σ. για να ψηφιστούν.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...