ΜΧ3 – Πληροφορίες Αγώνα Μεγαλόπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΑΡΗΣ” Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ» ενημερώνει τους Ελληνες αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, α) στον παγκόσμιο αγώνα της κατηγορίας ΜΧ3, β) στο ευρωπαϊκό αγώνα της ΕΜΧ2, τους όρους και τις διαδικασίες συμμετοχής τους:

  1. Για την συμμετοχή στον αγώνα απαιτείται η έκδοση αδείας ενός αγώνα, FIM ή UEM αντίστοιχα κόστους 100€ & 40€ αντίστοιχα. Τις άδειες αυτές τις εκδίδει η ΕΛΠΑ που εκπροσωπεί την Ελλάδα στους παραπάνω φορείς. Η ΑΜΟΤΟΕ θα βεβαιώσει για την απαιτούμενη προσωπική ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών της.
  2. Το κόστος του παραβόλου συμμετοχής είναι 300€ για την ΜΧ3 και 100€ για την ΕΜΧ2. Οσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να έχουν αντίστοιχο, ισόποσο πριμ εκκίνησης με την υποχρέωση της τοποθέτησης διακριτικών σημάτων της χορηγού εταιρείας Rebootizer στην μοτοσυκλέτα τους.
  3. Οι συμμετοχές και στους 2 αγώνες γίνονται μέσω της διοργανώτριας εταιρείας των πρωταθλημάτων, της Youthstream. Δεδομένου του επιπέδου και της σπουδαιότητας του αγώνα, θα γίνει επιλογή των αναβατών που θα συμμετάσχουν μόνο σε αυτόν τον αγώνα (ουσιαστικά των τοπικών αθλητών), με βάση την γενικότερη απόδοσή τους, την εμπειρία τους και την εμφάνισή τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο στην Ελλαδα. H Youthstream, θα αποδεχθεί τις αιτήσεις συμμετοχής που θα της υποβάλει ο οργανωτής του αγώνα (ΑΣ «ΑΡΗΣ) και θα της υποβάλλει στις FIM και UEM για τελική έγκριση.
  4. Για την κατηγορία ΜΧ3 δεν υπάρχει περιορισμός στα χαρακτηριστικά των μοτοσυκλετών, γίνονται αποδεκτές μοτοσυκλέτες εγκεκριμένες για τις ΜΧ1, ΜΧ2, ΜΧ3 (από 125 cc έως 650 cc 2Τ-4Τ). Το κατώτατο όριο ηλικίας για την συμμετοχή στην κατηγορία ΜΧ3 είναι τα 16 έτη συμπληρωμένα. Για το 2010, δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας για την κατηγορία ΕΜΧ2 ενώ το κατώτατο όριο είναι τα 14 χρόνια συμπληρωμένα.
  5. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις αιτήσεις τους, ηλεκτρονικά μόνο, στο aris@amotoe.gr μέχρι την Τετάρτη 19/3. Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν όλες τις σχετικές ερωτήσεις τους, όπως και μέσω του τομέα: «Επικοινωνία» στο www.mx3megalopolis.amotoe.gr όπου θα υπάρχουν αναρτημένες όλες οι σχετικές πληροφορίες.
  6. Κατά την διάρκεια του 3ου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Χαλκίδα (23/5) θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για ωράρια, χώρο στάθμευσης στα paddocks κ.α.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...