O Ken Roczen στην Αμερική το 2011

Μετά την ανακοίνωση του ημερολογίου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross 2011 ο Ken Roczen πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο AMA/FIM πρωτάθλημα Supercross της ερχόμενης χρονιάς που πραγματοποιείται εξολοκλήρου στην αμερικανική ήπειρο.

Η FIM πήρε την απόφαση για την επόμενη χρονιά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supercross να μην συμπίπτει ημερολογιακά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocorss, δίνοντας την ευκαιρία στος οδηγούς του παγκοσμίου όπως τους λέμε να δοκιμάσουν την τύχη τους και στο Supercross.

Ο πρώτος που πήρε την απόφαση να εκμεταλλευτεί την απόφαση αυτή αλλά και το γεγονός ότι μειώνεται το ηλικιακό όριο συμμετοχής στους αγώνες ΑΜΑ ήταν ο 15χρονος γερμανός Ken Roczen. Ο Roczen θα συμμετάσχει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα ΑΜΑ/FIM SX και μετέπειτα θα συνεχίσει την χρονιά αγωνιζόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX.

Ο ίδιος δήλωσε: “Είναι το όνειρο μου να αγωνιστώ στο ΑΜΑ/FIM Supercross και αν αλλάξουν οι κανονισμοί με το ηλικιακό όριο, του χρόνου θα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αγωνιστώ στο AMA/FIM Supercross και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross. Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσω προετοιμασία, θα συμμετάσχω στο Bercy και μετά θα πάω στην Αμερική όπου έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους ώστε να συνεχίσω την προετοιμασία μου εκεί”.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...