MXDN 2010 – Ανακοινώθηκε η ομάδα της Γαλλίας

Μια από τις κύριες διεκδικήτριες χώρες του φετινού MXDN η Γαλλία, ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα την εκπροσωπήσουν στον  θεσμό που θα πραγματοποιηθεί στο Thunder Valley του Denver στην Αμερική. Με τους C.Pourcel, M.Musquin και Χ.Βοοg οι τρικολόρ ελπίζουν να φέρουν μετά από αρκετά χρόνια το τρόπαιο στην Γαλλία.

Ας δούμε ποιος είναι ποιος από την γαλλική ομάδα και τι είπε για την επιλογή του στο φετινό MXDN.

Marvin Musquin
O παγκόσμιος πρωταθλητής της ΜΧ2 και πρωτοπόρος στην βαθμολογία του παγκοσμίου πρωταθλήματος για την ίδια κατηγορία, συμμετείχε για πρώτη φορά στο MXDN πέρσι στην Ιταλία όπου με τους Gautier Paulin και Steven Frossard κατάφεραν να πάρουν την δεύτερη θέση. Ο 20χρονος “Marv” φέτος θα βρεθεί ξανά πάνω σε μια ΚΤΜ SXF250 εκπροσωπώντας τα χρώματα της Γαλλίας στην ΜΧ2. Ο ίδιος δήλωσε για την επιλογή του:
“Πέρσι ήταν μια πολύ καλή εμπειρία να συμμετάσχω για πρώτη φορά στο MXDN και είμαι ενθουσιασμένος που επιλέχτηκα και φέτος στην ομάδα. Ο αγώνας αυτός είναι μοναδικός και μας δίνει την δυνατότητα να αγωνιζόμαστε για ένα κοινό σκοπό. Πέρσι πήγαμε καλά με την ομάδα και πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε καλή συνεργασία και θα ανεβούμε ξανά στο βάθρο. Τον Βοοg τον ξέρω από το παγκόσμιο και τα πάμε πολύ καλά, τον Pourcel τον συνάντησα στο Glen Helen και μαζί του θα έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα”.

Christophe Pourcel
To “φαινόμενο” όπως αποκαλούν τον 21 ετών Christophe στην Αμερική, έφτασε και κατέκτησε στην νέα ήπειρο δύο Supercross τίτλους στην Lites (2009-2010) μετά από μια εκπληκτική πορεία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που είχε σαν κορύφωση την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στην ΜΧ2 το 2006.  Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην ομάδα της Γαλλίας για το MXDN στο Matterley Basin της Αγγλίας μαζί με τον αδερφό του Sabastian και τον Anthony Boissiere τερματίζοντας τελικά στην πέμπτη θέση. Προς έκπληξη σχεδόν όλων ο Christophe θα αγωνιστεί στην ΜΧ1 πάνω σε μια Kawasaki KXF450 με την οποία προπονείτε εδώ και αρκετό καιρό. Ο ίδιος δήλωσε:

“Όταν ο manager της γαλλικής ομάδας Olivier Robert μου δήλωσε την επιλογή μου στην ομάδα δεν χρειάστηκε να με πείσει να αγωνιστώ, αφού ήταν κάτι που το περίμενα και ήθελα να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα”

Xavier Boog
Ο προσφάτως πρωταθλητής Γαλλίας MX1 Elite Boog, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον θεσμό του MXDN. Η πολύ καλή φετινή πορεία του στην ΜΧ1 τον έφερε να εκπροσωπεί την ομάδα στην κατηγορία ΜΧ3. Ο 22χρονος δήλωσε:

“ Στο παρελθόν είχα επιλεγεί στην Γαλλική ομάδα των Ευρωπαϊκών Εθνών αλλά ποτέ για το MXDN. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ την γαλλική ομοσπονδία για την στήριξη της στην ομάδα παρά τον τραυματισμό μου στο γόνατο στο Lommel. Θα επιστρέψω στα GP στην Βραζιλία και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βρεθώ στο καλό μου επίπεδο πριν το MXDN”.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...