MXDN 2010 – Η ομάδα της Αυστραλίας

Η ομοσπονδία μοτοσικλέτας της Αυστραλίας ανακοίνωσε ην ομάδα motocross που θα την εκπροσωπήσει στο φετινό MXDN. Με τους Chad Reed και Brett Metcalfe σχεδόν σίγουρους στην ομάδα, οι αυστραλοί χρειάστηκε να ψάξουν πολύ για να βρουν τον 23χρονο αναβάτη που θα συμπληρώσει την ομάδα στην ΜΧ2

Το πρώτο πόβλημα για την ομάδα είναι η συμμετοχή του Chad Reed που έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνιστεί αλλά ακόμα δεν ξέρει τι γίνεται με τον ιό που τον έχει χτυπήσει το τελευταίο διάστημα. Μετά τον Reed οι αυστραλοί αντιμετώπισαν ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που ακούει στο όνομα, 23 έτη για την ΜΧ2. Μην έχοντας κανένα κάτω των 23 ετών να αγωνίζεται στο παγκόσμιο ή το αμερικανικό πρωτάθλημα, επιλέχτηκε ο Dean Ferris ο οποίος πέρσι τερμάτισε τρίτος στο αυστραλιανό πρωτάθλημα πίσω από τον Jay Marmont και τον Billy Mackenzie.

Έτσι η ομάδα της Αυστραλίας για το φετινό MXDN θα είναι με τον Chad Reed στα 450 με αναπληρωματικό τον Jay Marmont, τον Brett Metcalfe στην ΟΡΕΝ, και τον Dean Ferris στην ΜΧ2 με αναπληρωματικό τον Kirk Gibbs.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...