MXDN 2010 – Η ομάδα της Αμερικής

Η  ομάδα που όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί για το φετινό MXDN ήταν αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών Με πιθανά σενάρια την συμμετοχή του James Stewart στην ομάδα μετά από οχτάμηνη αποχή του  από την αγωνιστική δράση πυροδότησαν το τελευταίο διάστημα πολλά σχόλια για την τελική επιλογή..

Όμως ο Stewart δεν τηρούσε τα κριτήρια για να επιλεγεί τελικά στην ομάδα. Η πολύμηνη απουσία του δεν θα τον έφερνε στον αγώνα σε κατάσταση 100% βάζοντας σε πιθανό κίνδυνο την ήττα της αμερικανικής ομάδα μέσα στην πατρίδα τους. Η τελική επιλογή όπως δήλωσε ο Team Manager της ομάδας Roger deCoster είχε να κάνει με έτοιμους οδηγούς που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση αυτήν την στιγμή.

Aπό αριστερά προς τα δεξιά, Joe Bromley υπεύθυνος της ομάδας, Andrew Short (OPEN), Trey Canard (MX2), Ryan Dungey (MX1) και ο Roger deCoster Team Manager της ομάδας.

Φυσικά πρώτο και καλύτερος στην ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ryan Dungey που βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα κερδίζοντας την θέση του αρχηγού της ομάδας (μια και είναι ο μόνος που έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε MXDN)  εκπροσωπώντας τα αμερικανικά χρώψματα στην κατηγορία της ΜΧ1. Στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση βρίσκεται και ο δεύτερος της ομάδας Trey Canard που εκπληρώνει το όνειρο συμμετέχοντας στο MXDN στην κατηγορία MX2. Η τρίτη και πιο δύσκολή επιλογή ήταν για την OPEN όπου τελικά επιλέγει ο Andrew Short που και αυτός θα εκπληρώσει το όνειρο της συμμετοχής και επί πλέον του δύνεται η ευκαιρία να το κάνει μέσα στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Colorado.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...