6ος Αγώνας Παν. Πρωτ. ΜΧ ΑΜΟΤΟΕ Μεγαλόπολη – Αποτελέσματα

Στην Μεγαλόπολη πραγματοποιήθηκε ο έκτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross της ΑΜΟΤΟΕ. Την πρώτη της νίκη μετά από πολύ καιρό είδε στην ΜΧ1 η Honda, πρώτη νίκη και για την Husqvarna στην OPEN, τραυματίστηκε ο Χ.Φωτόπουλος ενώ πήρε τον τίτλο στην ΜΧ2 ο Ανάργυρος Τσαρνάς.

.

Οι κυριότεροι τίτλοι του αγώνα
-Με τον τίτλο της ΜΧ2 έφυγε από την Μεγαλόπολη ο Ανάργυρος Τσαρνάς κερδίζοντας και τα δύο σκέλη πετυχαίνοντας μάλιστα τους καλύτερους χρόνους της ημέρας. Τιτλούχος και ο Νίκος Λυρίου για την Junior.

-Την πρώτη του νίκη στην ΜΧ1 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Μανώλης Σκύβαλος κερδίζοντας και τα δύο σκέλη. Η νίκη αυτή είναι η πρώτη φετινή και μετά από πολύ καιρό για την Honda.

-Πτώση και πιθανότατα σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του υπέστη ο Χρήστος Φωτόπουλος όταν στον τρίτο γύρό είχε μια πτώση και ενώ οδηγούσε το πρώτο σκέλος της ΜΧ1.

-Πρώτη νίκη και για την Husqvarna και τον Θανάση Αυγέρη στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας OPEN. O πρωτοπόρος της βαθμολογίας Νίκος Ανδρέου είχε μια πτώση με εγκατάλειψη στο πρώτο σκέλος.

…περισσότερα προσεχώς στο κείμενο του αγώνα.

Αποτελέσματα ΜΧ1
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα ΜΧ2
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα OPEN
Α σκέλος Β σκέλος

Αποτελέσματα Junior – Mini
Α σκέλος Β σκέλος

.

1794 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023

Λίγο πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Enduro 2024, ας δούμε αναλυτικά τις...