MXDN 2010 – Τα τελευταία νέα

Το Motocross των εθνών βρίσκεται πλέον πολύ κοντά, και μέσα σε αυτήν την τελευταία εβδομάδα θα προσπαθήσουμε εδώ στο mxin.gr να μπούμε στο κλίμα αυτού του πολύ μεγάλου αγώνα. Τα τελευταία νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς οι David Philippaerts και Cristophe Pourcel δεν θα δώσουν το παρόν.

Σίριαλ με την αγγλική ομάδα
Στην αρχή είχαν δηλωθεί να αγωνιστούν οι Shaun Simpson, Tommy Searle και Dean Wilson. Όμως στους βρετανούς δεν πολυάρεσε η ιδέα ότι ο Wilson είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με την ομάδα του Καναδά και καθώς επίσης ότι δήλωνε σκοτσέζος. Έτσι τον έβγαλαν από την ομάδα και έβαλαν στην θέση του τον Jake Nicholls. Όμως οι τραυματισμοί των Simpson και Searle ξαναέφεραν στην ομάδα τον Wilson και επι πλέον πρόσθεσαν τον Brad Anderson.

Τα number plates της γαλλικής ομάδας.


Δεν θα αγωνιστεί ο David Philippaerts

Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να έρθουν σε συμφωνία οι οδηγοί της ιταλικής ομάδας και οι εκπρόσωποι της ιταλικής ομοσπονδίας για τους χορηγούς πάνω στην φανέλα της ομάδας. Αφού επήλθε συμφωνία μετά από τρεις μέρες και το ιταλικό GP στο Fermo ο Philippaerts ανακοίνωσε τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα και την αδυναμία του να συμμετάσχει με τη ιταλική ομάδα στο MXDN. Τον αντικατέστησε ο Manuel Monni.

Χάσαμε και τον C.Pourcel
Μετά τον τραυματισμό στον ώμο του στον τελευταίο αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος ο Christophe Pourcel δεν θα δώσει το παρόν στο φετινό MXDN. Η κατάσταση του τραύματος του θα τον αφήσει για περισσότερο από έξι εβδομάδες μακριά από μοτοσικλέτα. Την θέση του στην γαλλική ομάδα θα πάρει ο Gautier Paulin που είχε εντυπωσιάσει πάνω σε 450cc στο προηγούμενο MXDN.

Πρώτη προπόνηση για τους πολυνίκης

Προπόνηση – παρουσίαση της αμερικανικής ομάδας έγινε πρόσφατα στην California. Οι 19 φορές νικητές του θεσμού φόρεσαν τις όπως πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις σε οδηγούς και μοτοσικλέτες και πόζαραν μπροστά στους αμερικανούς δημοσιογράφους. Ήταν η πρώτη φορά που οι Ryan Dungey, Trey Canard και Andrew Short βρέθηκαν μαζί σαν ομάδα κάτω από την ίδια τέντα.

Η ομάδας της Αμερικής είχε πάντα τις πιο όμορφες εμφανίσεις στο MXDN.

Οι συμμετοχές του αγώνα.

.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...