O Chad Reed με Honda

Μετά την διακοπή της συνεργασίας του με την Kawasaki ο αυστραλός Chad Reed βρήκε στέγη σε γνωστή αυστραλιανή ομάδα κινητής τηλεφωνίας που συμμετέχει και στους αγώνες αυτοκινήτου V8. Ο Reed θα αγωνιστεί σε επιλεκτικούς αγώνες στην Αυστραλία πάνω σε μια Honda στα χρώματα της καινούργιας του ομάδας..

.

Πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα βρίσκει ομάδα ο τρεις φορές πρωταθλητής ΑΜΑ Supercross και μια πρωταθλητής ΑΜΑ Motocross από την Αυστραλία. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κατάφερε να έχει μονοετή συμβόλαια με διάφορες εταιρίες παρά τις επιτυχίες που σημείωνε με αυτές. Χαρακτηριστικό ήταν το 2009 όπου αν και πρωταθλητής στο ΑΜΑ Motocross δεν κατάφερε να διατηρήσει το συμβόλαιο του με την Suzuki.

O Reed με την μοτοσικλέτα που θα αγωνιστεί στο φετινό Super X.

Φέτος κατάφερε να βρει μια υποστήριξη για τους αγώνες Super X στην Αυστραλία όπου έχει κατακτήσει δύο φορές το συγκεκριμένο πρωτάθλημα όμως δεν έχει ακόμα υποστήριξη για το αμερικανικό πρωτάθλημα που αγωνίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Για τον 28χρονο υπάρχει η πιθανότητα να είναι η τελευταία του χρονιά ως αγωνιζόμενος αν δεν βρει τελικά ομάδα. Όμως το motocross δεν τελειώνει εδώ για τον Reed αφού είναι ο διοργανωτής των επιτυχημένων αγώνων supercross στην Αυστραλία, Super X.

Η μοτοσικλέτα φοράει τον άσσο απο την περσινή κατάκτηση του Super X από τον Reed. Στο βάθος βρίσκεται το Ford αυτοκίνητο της ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα V8.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...