MXGP / AMA – Δελτίο Μεταγραφών

Με σταθερούς ρυθμούς οι ομάδες σε Αμερική και Ευρώπη συμπληρώνουν το roster τους για την νέα σεζόν. Ένα από τα μεγάλα ονόματα που είναι ορφανά από ομάδα αυτόν τον καιρό είναι ο Chad Reed που πιθανότατα έκλεισε με μια νέα μεταγραφή. Το άλλο μεγάλο όνομα που εκκρεμεί η μεταγραφή του είναι του Christophe Pourcel που… .

Tommy Searle (MXGP)

Επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ο βρετανός Tommy Searle από το αμερικανικό πρωτάθλημα όπου αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια. Οι συνεχείς τραυματισμοί με τον τελευταίο και πιο σοβαρό στον ώμο του, κούρασαν τον συμπαθή άγγλο. Την νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Kawasaki CLS και την κατηγορία ΜΧ2.

Chad Reed (AMA)
Μετά τα πολλά σενάρια σχετικά με την ομάδα που θα κατέληγε ο αυστραλός Chad Reed για την νέα σεζόν και το αμερικανικό πρωτάθλημα, φαίνεται ότι η Honda Troy Lee Designs θα είναι ή καινούργια του ομάδα. Ο Reed αμφιταλαντευόταν ανάμεσα στην Honda TLD και την Yamaha με δική του χορηγία αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία που “μάλλον” δίνει τέλος στα σενάρια.

Η φωτογραφία είναι από πρόσφατες δοκιμές του Reed #22 με την Honda TLD.

Kevin Windham (ΑΜΑ)
Για ακόμα δύο χρόνια υπέγραψε συμβόλαιο ο αμερικανός βετεράνος Kevin Windham με την Geico Honda. Ο 32χρονος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό ΑΜΑ/FIM Supercross τερματίζοντας δεύτερος στο πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει νίκη στο AMA Motocross (που δεν συμμετείχε) αντικαθιστώντας τον τραυματία David Millsaps. Με αυτά τα αποτελέσματα δείχνει απόλυτα λογική η ανανέωση συμβολαίου του βετεράνου οδηγού, ακόμα και για δύο χρόνια.

Christophe Pourcel (AMA-MXGP)
Ακόμα ο Christophe Pourcel δεν έχει κλείσει με κάποια ομάδα αν και περισσότερο τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα ο τραυματισμός του στον ώμο από τον τελευταίο αγώνα του AMA Motocross στην Pala. O γάλλος αναβάτης έχει περάσει μεγάλα διαστήματα στην πατρίδα του για την θεραπεία του ώμου του όπου συνομιλεί με ομάδες και παράγοντες του αθλήματος. Η απόφαση του για την ομάδα που θα βρεθεί του χρόνου εξαρτάται κυρίως από τις ομάδες που θα του δώσουν μια θέση πάνω σε ένα 450cc. Ενδέχεται πάντως και να μην αγωνιστεί το 2011.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...