MXGP/AMA – Δελτίο Μεταγραφών

Μετά από αρκετές επαφές και δοκιμές μοτοσικλετών από διάφορες ομάδες ο αυστραλός Chad Reed αποφάσισε που θα συνεχίσει την καριέρα του το 2011. Στον αέρα παραμένει ο Christophe Pourcel και ο Travis Pastrana επιστρέφει στην επικαιρότητα. Δείτε όλα τα τελευταία μεταγραφικά νέα στο κείμενο που ακολουθεί..

.

Chad Reed (AMA)
H λήξη της συνεργασία του Reed με την Kawasaki μετά το καλοκαίρι έφερε τον αυστραλό να δοκιμάζει την τύχη του σε διάφορες ομάδες ώστε να επιλέξει την ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του το 2011. Τελικά ο Reed πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια δική του ομάδα με δικούς της χορηγούς ακολουθώντας την πορεία του ινδάλματος του Jeremy McGrath. Η Two Two Racing όπως ονομάζεται η νέα ομάδα βασισμένη στο νούμερο του Reed το #22, θα έχει κάτω από την τέντα της μόνο την μοτοσικλέτα του αυστραλού η οποία θα είναι μάρκας Honda. Η κίνηση αυτή θεωρείτε εξαιρετικά δύσκολη αφού σε αντίθεση με τον McGrath, ο Reed δεν θα απολαμβάνει εργοστασιακή υποστήριξη από την Honda αλλά θα έχει στο πλευρό του την Pro Circuit.

Nichola Aubin (MXGP)
Την καριέρα του θα συνεχίσει ο Nichola Aubin στην γαλλική ομάδα KTM HDI και την κατηγορία ΜΧ2 του παγκοσμίου πρωταθλήματος και του πρωταθλήματος Γαλλίας MX Elite. Ο Aubin αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό μεγάλα προβλήματα με την απόδοση του γεγονός που τον έφερε να αγωνίζεται πέρσι στην κατηγορία ΜΧ1 ψάχνοντας απεγνωσμένα μια καλή απόδοση. Για το 2011 ο συμπαθής γάλλος επιστρέφει στην ΜΧ2 για τελευταία φορά καθώς τον Απρίλιο κλείνει τα 23 έτη. Στο πλευρό του Aubin θα βρίσκεται ο φίλος  και μέντορας του Michael Pichon.

Christophe Pourcel (ΑΜΑ)
Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα γύρο από το αγωνιστικό μέλλον του C.Pourcel έδωσε ο ίδιος σε ένα πρόσφατο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε. Κάνοντας μια μεγάλη αναφορά για την κατάσταση του τραυματισμένου ώμου του και την σοβαρότητα της κατάσταση του ο Pourcel διευκρίνισε ότι προτεραιότητα του είναι η υγεία του και μετά η ομάδα που θα αγωνιστεί το 2011. Δήλωσε πως έχει έρθει σε επαφές με πολλές ομάδες και σύντομα θα ανακοινώσει την απόφαση του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης της ΕΜΧ2, Steven Lenoir ανακοίνωσε πρόσφατα την επιστροφή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ2, αυτήν την φορά με την ομάδα Yamaha 3C. Ο γάλλος θα κάνει το ντεμπούτο του με την νέα ομάδα στο Supercross της Γένοβα και στο SX de Bercy. Η προηγούμενη συμμετοχή του 19χρονου στο παγκόσμιο της ΜΧ2 ήταν πριν από δύο χρόνια όμως ένας τραυματισμός στην αρχή της χρονιάς τον έφερε εκτός αγώνων για αρκετό καιρό.

Travis Pastrana (NASCAR)
Ο πασίγνωστος Travis Pastrana συνεχίζει την καριέρα του στους αγώνες αυτοκινήτου NASCAR. Εγκαταλείποντας του αγώνες ράλι και την Subaru έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αμερική ο Pastrana περνάει στην δημοφιλέστερη κατηγορία αυτοκινήτου της νέας ηπείρου το NASCAR δημιουργώντας μια νέα δική του ομάδα με την ονομασία Pastrana-Waltrip Racing team.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...