Η Honda στο Athens Supercross 2010 με CRF 2011(!)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Honda πιστή όπως πάντα στον κορυφαίο θεσμό του Athens Supercross, υποστηρίζει και συμμετάσχει στο φετινό event που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 20 και 21 Νοεμβρίου. Η Honda Racing Hellas (Off Road Team) θα βρίσκεται εκεί κάτω από την τεχνική υποστήριξη του  Γ. Κουτσουμπού με τις εξείς συμμετοχές:

Β. Σιαφαρίκας (Πανελλήνιος πρωταθλητής enduro 2010)
Μ. Σκύβαλος
Π. Παπίλας

Ειδικά γι αυτόν τον αγώνα η Honda εξασφάλισε την συμμετοχή δύο κορυφαίων ξένων αναβατών που θα αγωνιστούν και τις δύο ημέρες για την “ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕΒΕ” και την Honda Racing Hellas, τους:
Cole Siebler ,(ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ) – CRF 450R # 8
Stafano Dami (ΙΤΑΛΟΣ) – CRF 450, # 511

Η ΝΕΑ CRF 250R /2011 θα κάνει το ντεμπούτο της στο Athens Supercross, αφού τελικά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε αποκλειστικά γι αυτό το event τις πρώτες μοτοσυκλέτες που έφτασαν στην Ευρώπη. Οι νέες CRF 250R /2011 θα διατίθενται από τις 22/11/2010 στην τιμή των 8.140€ μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Honda.

Άλλη μια έκπληξη που ετοιμάσαμε για τους φίλους μας είναι η δημιουργία του μιας μικρής έκθεσης καινούργιων και μεταχειρισμένων “χωμάτινων” μοτοσυκλετών που θα βρίσκεται ζωντανά μέσα στο στάδιο. Έτσι κατά την διάρκεια του αυτού του διημέρου όλοι οι φίλοι του Athens Supercross θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές των χωμάτινων μοντέλων της Honda αλλά και την δυνατότατα να αποκτήσουν μια από τις μεταχειρισμένες (προηγούμενων ετών) σε πραγματικά εκπληκτικές τιμές.
Πρέπει να τονίσουμε ότι οι προσφορές θα ισχύουν μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου και αφορούν πολύ περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε για τα πολλαπλά happenings που θα πλαισιώσουν τη φετινή διοργάνωση.

Freestyle Motocross show
Διεθνείς και Έλληνες freestylers υπόσχονται να κόψουν την ανάσα, με τις εναέριες φιγούρες τους, στους θεατές του Athens Supercross.

JuniorCross & BabyCross

Αγώνας με παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών και επίδειξη από λιλιπούτειους αναβάτες έως 8 ετών. Μια πρώτη γεύση από τους αυριανούς πρωταθλητές!!!

BMX – Best trick contest
Γνωρίστε τους καλύτερους BMX riders της Ελλάδας, που θα διαγωνιστούν σε ένα γρήγορο και θεαματικό event, για το καλύτερο “κόλπο” – Best Trick Contest!

A/E Αρτέμης – Ευθύμης Live στο Athens Supercross
Εδώ και 20 χρόνια οι Α/Ε πρωτοπορούν και εκπροσωπούν το Ελληνικό Ηip-Hop, όπως λίγοι.
Για πολλούς είναι από τις πρώτες ή η πρώτη μπάντα στο είδος τους.

DJ Cenobite Live
DJ και παραγωγός ο Cenobite, γνωρίζει πώς να βάλει στον ρυθμό και να κρατήσει ψηλά το κοινό του Athens Supercross

Τα εισιτήρια διατίθενται από:
· VILLAGE CINEMAS (από 21/10) στα ταμεία ή στα τηλέφωνα 210-8108080, 8011009191 και στο http://showtime.villagecinemas.gr  για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας.
· Κατάστημα KRD Καλλιρρόης 20, Ν. Κόσμος και Μενελάου 76, Αγ.Δημήτριος τηλέφωνο 210-9249300, www.krd.gr.
· Κατάστημα No Limits Καλλιρρόης 47, Ν. Κόσμος τηλέφωνο 210-9219978.
· Lamarco Λ. Μαραθώνος 161 & Καστοριάς Γέρακας, τηλέφωνο 210-6614100 (αγορές, κρατήσεις, ομαδικές και εταιρικές παραγγελίες).

Οι ώρες έναρξης των φετινών αγώνων είναι, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 18:00. Η διάρκεια είναι 2,5 ώρες.

Ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας όπου θα μεταμορφωθεί και φέτος σε μία πίστα supercross για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές συγκίνησης από το πραγματικό υπερθέαμα του  Athens Supercross.

Red in action ….

ΓΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε.Β.Ε.
ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Ευάγγελος Λουκόπουλος
Marketing Communication Manager
PRESS – RACING

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...