H KTM Hellas στο ASX 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Athens Super Cross 2010Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου το Athens Super Cross 2010.Με την υποστήριξη της ΚΤΜ Hellas αγωνίστηκαν ο Στέλιος Γαλατιανός, αναβάτης της επίσημης αγωνιστικής ομάδας του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross, καθώς και ο παγκοσμίου κλάσης Γάλλος αναβάτης Julien Vanni.

Από τους 24 συνολικά αναβάτες τόσο ο Julien Vanni όσο και ο Στέλιος Γαλατιανός προκρίθηκαν στον Μεγάλο Τελικό τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής στην διαδικασία των προκριματικών. Στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου η κατάταξη βρήκε μετά το πέσιμο της καρό σημαίας 5ο τον Julien Vanni και 8ο τον Στέλιο Γαλατιανό.Στον Μεγάλο Τελικό της Κυριακής ο Julien Vanni τερμάτισε 3ος  ενώ ο Στέλιος Γαλατιανός κατέλαβε την 7η θέση (2ος Έλληνας αναβάτης) .

Όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια του Athens Super Cross διοργανώνεται και το Rider Challenge.Στο Rider Challenge του Σαββάτου ο Στέλιος Γαλατιανός μετά από ένα λάθος έμεινε πίσω τερματίζοντας στην 8η θέση θέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο εκτός από την επόμενη φάση των τεσσάρων. Ο Julien Vanni πέρασε στα πρώτα προκριματικά όμως τερμάτισε στην 3ή θέση και αποκλίστηκε από την επόμενη φάση.

Στο Rider Challenge της Κυριακής τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, όπου τόσο ο Julien Vanni όσο και ο Στέλιος Γαλατιανός πέρασαν στην πρώτη φάση των προκριματικών με το Julien Vanni να τερματίζει 2ος και το Στέλιο Γαλατιανό στην 4η θέση.Στην επόμενη φάση ο Έλληνας οδηγός τερμάτισε 4ος θέτοντας τον εκτός επόμενης φάσης.Τα πράγματα ήταν διαφορετικά  όμως για το Julien Vanni o οποίος τερμάτισε 2ος στην πρώτη φάση των 4ων καθώς και στην δεύτερη, περνώντας στον τελικό του Rider Challenge, στη φάση των δυο.Εκεί επικράτησε ο Julien Vanni μετά από πτώση του Florent Richier στον πρώτο κιόλας γύρο όπου ιπποτικά έκοψε ρυθμό για χάρη του θεάματος έως ότου ο συμπατριώτης του Florent Richier ξαναμπεί στο παιχνίδι. Τελικά ο Julien Vanni τερμάτισε 2ος  και μοιράστηκαν το ποσό των 800 € με τον συναθλητή του Florent Richier αποδεικνύοντας πως σκοπός σε αυτόν τον  αγώνα δεν είναι μόνο επικράτηση, αλλά το θέαμα το fair play και η φιλίες μεταξύ των αναβατών είναι πάνω από κάθε προσωπική φιλοδοξία.

Το πρόγραμμα του Athens Super Cross 2010 όπως κάθε χρόνο περιλάμβανε και Free Style Show όπου φέτος ήταν πορτοκαλί υπόθεση. Ο Nick Franklin, ο Daniel Bodin και o Jimmy Verburgh απογείωναν τα ΚΤΜ τους σε κάθε ευκαιρία κόβοντας την ανάσα των θεατών με τα εντυπωσιακά άλματα και τις  ριψοκίνδυνες φιγούρες.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...