MXGP/AMA – Δελτίο τραυματισμών

Οι πολλοί αγώνες supercross αυτής της περιόδου έχουν επιφέρει αρκετούς τραυματισμούς σε διάσημους και μη αγωνιζόμενους. Πρόσφατα ανακοινώθηκαν επίσημα οι τραυματισμοί των Marvin Musquin και Ben Townley οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντας με τις αλλαγές στην καριέρα τους για το 2011.
.
.

Απίστευτα άτυχος ο Townley
Παρά την απόφαση του Ben Townley να αφήσει το αμερικανικό motocross και το επικίνδυνο για αυτόν supercross για να επιστρέψει στην ασφάλεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η ατυχία του συνεχίστηκε. Στον αγώνα του Super X στην πατρίδα του Townley το Auckland στην Νέα Ζηλανδία, όπως είχαμε αναφέρει ο νεοζηλανδός τραυματίστηκε μετά από πτώση. Ο Townley υπέστη εξάρθρωση δεξιού ισχίου και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί αρκετούς μήνες αποθεραπείας, χάνοντας το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις 10 Απριλίου στο Sevlievo της Βουλγαρίας.

Στο χειρουργείο ο “Marv”
Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ΜΧ2 Marvin Musquin τραυματίστηκε στην δεύτερη ημέρα του αγώνα στο Bercy όταν έβαλε δυνατά το πόδι του στο έδαφος προκαλώντας ζημιά στους χιαστούς του δεξιού γονάτου. Την Παρασκευή ο γάλλος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία όπου διαγνώστηκε η ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Ο Marvin θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου στις 6 Δεκεμβρίου και θα ακολουθήσει αποθεραπεία δύο εβδομάδων και φυσικοθεραπείες στην συνέχεια. Είναι πολύ πιθανό να χάσει τους πρώτους αγώνες του ΑΜΑ/FIM Supercross στους οποίους θα συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί την πτώση του Townley στο 4:35.

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...