Super X – Τελικά ο P.J.Larsen είναι ο πρωταθλητής της Lites

Μια μέρα μετά τον λασπώδη αγώνα του Brisbane για τον τελευταίο γύρο του Super X και ενώ ο Matt Moss είχε ανακηρυχθεί πρωταθλητής στην Lites, οι οργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα επανεξετάσουν τα αποτελέσματα. Η επανεξέταση αφαίρεσε έξη βαθμούς από τον περσινό πρωταθλητή M.Moss ανεβάζοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας τον P.J.Larsen..

Όλα έγιναν στο πρώτο από τα τρία σκέλη του τελευταίου αγώνα για το Super X στο Brisbane όταν μέσα σε μια χαοτική λάσπη που άφησε πίσω της η καταρρακτώδης βροχή, μπλέχτηκαν στην εκκίνηση τόσο ο Matt Moss όσο και ο P.J Larsen. Ο Larsen εγκατέλειψε πηγαίνοντας στο pits ενώ ο M.Moss κατάφερε να εκκινήσει την μοτοσικλέτα του μόλις στον τελευταίο γύρο του αγώνα περνώντας την γραμμή του τερματισμού στην 15η θέση.

Ο αμερικανός P.J. Larsen είναι τελικά ο πρωταθλητής της Lites.

Βάση κανονισμών όμως έπρεπε να συμπληρώσει το 75% του χρόνου που σημείωσε ο πρώτος αναβάτης που πέρασε την γραμμή του τερματισμού κάτι που αποδείχτηκε τελικά ότι δεν συνέβη και έτσι αφαιρέθηκαν  οι έξη βαθμοί της 15ης θέσης του Moss στο πρώτο σκέλος.

Η αλλαγή αυτή έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και πρωταθλητή για την Lites τον P.J.Larsen με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Μatt Moss.

Η τελική βαθμολογία Super X – LITES
1.     P J LARSEN 310
2.     Matt MOSS 306
3.     Ryan MARMONT 244
4.     Steven CLARKE 226
5.     Cody MACKIE 225
6.     Lawson BOPPING 217
7.     Ford DALE 188
8.     Josh CACHIA 177
9.     Kade MOSIG 167
10.  Luke STYKE 158

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...