Νέα από τον Travis Pastrana

Όπως είχαμε ανακοινώσει σε παλαιότερο άρθρο μας ο Travis Pastrana αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αγώνες NASCAR  Πρόσφατα δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία από το αυτοκίνητο του. Προς πώληση και μια από τις μοτοσικλέτες του δημοφιλή αμερικανού που είναι μεν κίτρινη Suzuki αλλά δεν είναι motocross.



O Travis έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες και έξοδα με το NASCAR. Αναγκάστηκε λοιπόν να βγάλει στο σφυρί την πρωτότυπη μοτοσικλέτα του, βαμμένη στα χρώματα του τηλεοπτικού και όχι μόνο show του, Νitro Circus.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτό το "μωρό" μπορούν να το βρουν και στο e-bay.

Η μοτοσικλέτα στην πραγματικότητα ανοίκει στον Mark Adams και είχε κατασκευαστεί για το περίπτερο του Nitro Circus στο προηγούμενο Daytona Weekend.

Travis Pastrana

Όπως είχαμε ανακοινώσει σε παλαιότερο άρθρο μας ο Travis Pastrana αποφάσισε να ασχοληθεί με τους αγώνες NASCAR  Πρόσφατα δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία από το αυτοκίνητο του.

O Travis έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες και έξοδα με το NASCAR. Αναγκάστικε λοιπόν να βγάλει στο σφυρί την πρωτότυπη μοτοσικλέτα του βαμμένη στα χρώματα της εκπομπής του στην τηλεόραση Νitro Circus.

4026 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...