MXGP/AMA – Δελτίο Μεταγραφών

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείτε στις μεταγραφές πολλών γάλλων οδηγών το τελευταίο διάστημα, η οποίες αν και όχι τόσο σημαντικές έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σίγουρα όμως η ποιο ηχηρή μετακίνηση αυτήν την περίοδο ήταν αυτή  του πορτογάλου Rui Goncalves.

.

.

Ο Rui Goncalves στην Martin Honda(MXGP)
Μετά από τρία χρόνια με την ΚΤΜ ο Rui Goncalves ουσιαστικά βρέθηκε εκτός ομάδας το 2011 όταν η ΚΤΜ αναβάθμισε πολύ το roster της εισάγοντας σε αυτό παγκόσμιους πρωταθλητές. Ο πορτογάλος αναβάτης όμως είχε έτοιμη πρόταση από την Martin Honda και μετά από μια επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Ιαπωνία, επέστρεψε στην Ευρώπη με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

O Cedric Soubeyras στο ΑΜΑ SX
Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του γάλλου Soubeyras στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Supercross όπως το Bercy, κέρδισε τις εντυπώσεις των αμερικανών και του έγινε πρόταση να αγωνιστεί στο ΑΜΑ Supercross. Ο Soubeyras την αποδέχτηκε με την μόνη απαίτηση να αγωνίζεται πάνω σε δίχρονη μοτοσικλέτα όπως και στην Ευρώπη. Λόγω των υποχρεώσεων του στο γερμανικό πρωτάθλημα Supercross ADAC o Soubeyras αναμένεται να ξεκινήσει στο αμερικανικό – παγκόσμιο πρωτάθλημα SX στο Phoenix ή στο Anaheim II πάνω σε μι δίχρονη ΥΖ 250.

O Tonus Arnaud στην Yamaha Bike it(MXGP)
O 19χρονος ελβετός υπέγραψε συμβόλαιο με την Bike it Cosworth Yamaha για το 2011 αφήνοντας την Suzuki που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ο Tonus κατάφερε την προηγούμενη χρονιά να τερματίσει έβδομος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΜΧ2. Ο ίδιος αφού οδήγησε την μοτοσικλέτα του Zach Osborne που αγωνίζεται με την ομάδα της Bike it Cosworth Yamaha, δήλωσε ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα αγωνίζεται στο πλευρό του Osborne.

O Valentin Teillet στην Suzuki Europe(MXGP)
Καλά τα νέα για τον νεαρό Teillet. Παρά τους πολλούς του τραυματισμούς και τον τερματισμό της συνεργασία του με την προηγούμενη ομάδα του, ο 20χρονος γάλλος βρέθηκε στην βελγογερμανική ομάδα της Suzuki Europe για την χρονιά του 2011.

.

.

.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...