Γνωρίστε την ομάδα Joe Gibbs Racing 2011

Η μεγάλη διαδρομή της Joe Gibbs Racing στους μηχανοκίνητους αγώνες της Αμερικής είναι συνυφασμένη με την βελτίωση και εξέλιξη αυτοκινήτων και μοτοσικλετών βασισμένη σε after market προϊόντα αλλά και σε δικές της καινοτομίες. Για άλλη μια χρονιά η ομάδα συμμετέχει στους αγώνες ΑΜΑ Supercross και Motocross με δυνατές μεταγραφές.

Σε παράταξη όλη η ομάδα της Joe Gibbs Racing.

Επεκτείνοντας τις αγωνιστικές δραστηριότητες της η Joe Gibbs Racing το 2008 πέρασε και στους αγώνες motocross μετά από πολυετή ενασχόληση μόνο με αγώνες NASCAR. Η τεχνογνωσία και η εμπλοκή με τους αγώνες σε επίπεδα NASCAR πέρασαν σταδιακά και στους αγώνες SX/MX όπου η ομάδα συμμετείχε.

Μετά από αρκετές επιτυχίες με οδηγούς όπως ο Josh Grant η ομάδα το 2011 έχει ήδη γνωρίσει αρκετές επιτυχίες με τον Justin Brayton κερδίζοντας το SX της Γενεύης και έναν αγώνα στο Super X. Οι μεγάλες μεταγραφές όμως της ομάδας ακόμα δεν έχουν μπει δυνατά και αναμένεται οι Davi Millsaps και Ivan Tedesco να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την ομάδα.

Σίγουρα μια από τις πιο όμορφες μοτοσικλέτες στα paddocks του ΑΜΑ.

Όσο αφορά την προετοιμασία της μοτοσικλέτα η Joe Gibbs Racing χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα που μπορεί ο καθένας να προμηθευτεί από το εμπόριο αλλά και δικές τους καινοτομίες που δεν είναι γνωστές και μόνο οι μοτοσικλέτες της ομάδας απολαμβάνουν. Η πιο περίεργη από τις γνωστές μετατροπές είναι η χρησιμοποίηση αναρτήσεων Showa μπροστά και JRI 2.0 NT πίσω.

O Davi Millsaps μέτα από μια καριέρα στις εργοστασιακές Suzuki και Honda πέρασε σε ημιεργοστασική Yamaha.

Η Joe Gibbs πάντρεψε την τεχνογνωσία της σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...