Φωτοιστορίες AMA/FIM SX Phoenix

Ο δεύτερος αγώνας του AMA/FIM SX στο Phoenix έδωσε μια καθαρή εικόνα πως θα κυλήσει φέτος το πρωτάθλημα. Με πέντε κύριους διεκδικητές στην OPEN Class και την εσωτερική διαμάχη της Monster Energy Kawasaki που κυριαρχεί στην Lites Δύσης τα πράγματα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

O R.Villopoto συγχαίρει τον νικητή του Phoenix J.Stewart. Οι δύο τους είναι οι νικητές των δύο πρώτων αγώνων.

Ο Chad Reed είναι χαρούμενος γιατί μόλις κέρδισε τον Stewart στην προκριματική σειρά.

Και ο λόγος που κέρδισε ο Reed ήταν γιατί ο Stewart έπεσε. Στο ίδιο σημείο θα έπεφτε και ο Villopoto στον τελικό, γενικώς η πίστα γλίστραγε.

Δύσκολα τα πράγματα για τον μικρό Roczen. Δεν έβγαλε το τριπλό στην προκριματική του σειρά και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Ο J.Stewart με φόντο την Miss Supercross 2011 Dianna Dahlgren.

Πτώση και στον τελικό για τον Roczen. Η ΚΤΜ ήδη έχει χάσει τον Marvin Musquin και σκέπτεται να αποσύρει τον Roczen από το ΑΜΑ/FIM SX για να τον κρατήσει αρτιμελή για το παγκόσμιο της ΜΧ2.

Σταθερή αξία ο R.Dungey. Αν και είχε προβλήματα στον τελικό κρατήθηκε στην πρώτη πεντάδα που είναι και ο minimum στόχος των κορυφαίων οδηγών φέτος.

O “αιρετικός” J.Hansen είναι ο μοναδικός νικητής της Lites Δύσης μέχρι στιγμής.

Ο "rookie" Trey Canard είναι τρίτος στην βαθμολογία. Εκπληκτικό αλλά ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με την απόδοση του. Είπατε τίποτα για χαρακτήρα;

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...