HUSQVARNA CR ΚΑΙ SM 50

ΟΙ ΝΕΕΣ MINI-CROSS ΚΑΙ MOTARD ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ HUSQVARNA
Η «πεμπτουσία» μιας γνήσιας off-road μοτοσικλέτας και μιας supermotard σε μικρογραφία. Αυτή είναι η φύση των νέων μοντέλων CR και SM 50 της Husqvarna: οι «mini» μοτοσικλέτες που έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν το ντεμπούτο τους οι μικροί αναβάτες.

Το CR50 σε τιμή €3.330

Υγρόψυκτοι δίχρονοι κινητήρες, δισκόφρενα, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, χαλύβδινο πλαίσιο με το ίδιο σχήμα με αυτό των αγωνιστικών μοτοσικλετών Husqvarna, μονοκύλινδρο κινητήρα και μετάδοση με διπλό συμπλέκτη.

Η σχεδιάση είναι η ίδια με αυτήν των μοτοσικλετών off-road και Supermotard της Husqvarna: με το κλασικό λευκό/κόκκινο χρώμα για την έκδοση CR και λευκό για την SM, όπως ακριβώς είναι και οι μοτοσικλέτες που οδηγούν ο Antoine Meo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro και ο Adrien Chareyre στο Supermoto.
Το πλαίσιο είναι σωληνωτού τύπου, κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα SCr-Mo με αποσπώμενο υποπλαίσιο.

Το SΜ50 σε τιμή €3.470.

Το πίσω δισκόφρενο έχει διάμετρο 140 mm, ενώ το μπροστινό έχει διάμετρο 160 mm με αγωνιστικού τύπου σχέδιο «μαργαρίτας».
Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, το πιρούνι Marzocchi έχει διάμετρο 32 mm και διαδρομή 185 mm. Το αμορτισέρ Sachs έχει διαδρομή τροχού 200 mm, ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και υδραυλική επαναφορά.

Η μπροστινή ζάντα είναι 12” και η πίσω 10”, και οι δύο κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ενώ η έκδοση SM διαθέτει μπροστινή ζάντα διαφορετικού χρώματος και διαφορετικού μεγέθους (10”), καθώς και αγωνιστικά ελαστικά slick.

SM 50

CR 50

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...