ΑΜΑ/FIM SX – Φωτοιστορίες Los Angeles

Ο πρώτος αγώνας ΑΜΑ/FIM Supercross στην μακρόχρονη ιστορία του Dodgers Stadium που ξεκινάει από το 1962, είναι πια παρελθόν. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα στην OPEN Class και ένα τελικό με πολλές ανατροπές  στην Lites Δύσης ας δούμε εικόνες από παράπλευρα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον αγώνα.

Ο χώρος για τους ιδιώτες στα paddocks. Λέτε να ήταν και ο Chad Reed σε αυτόν;

Παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου τύπου NASCAR έκανε ο δημοφιλής Travis Pastrana.

Από την αρχή της σεζόν ο Jason Lawrence στήνει την νταλίκα του στα paddocks ενώ ο ίδιος δεν εμφανίζεται και δεν αγωνίζεται πουθενά. Εδώ βρίσκεται στην Lites Δύσης με Yamaha αλλά μάλλον τελικά θα αγωνιστεί στην Lites Ανατολής με Suzuki.

Όχι…ο Jeremy McGrath δεν αγωνίστηκε. Εδώ υπογράφει την ασφαλιστήριο για να κάνει ένα γύρο και ένα Nac Nac για πρώτη φορά στο Dodgers Stadium.

Μαγάλος ντόρος έχει γίνει με τις ηλεκτρονικές συσκευές που φέρουν οι μοτοσυκλέτες. Αυτό το κόκκινο πραματάκι μετράει πόσες φορές χρησιμοποιείται ο συμπλέκτης.

Τηλεμετρία η traction control; Στα δοκιμαστικά ο James Stewart χρησιμοποίησε πιθανότατα τηλεμετρία για αποθήκευση δεδομένων της ομάδας του. Πολλοί είπαν ότι ήταν traction control κάτι που απαγορεύεται στους κανονισμούς του ΑΜΑ αλλά μόνο για τον αγώνα και όχι για τα δοκιμαστικά.

Τον αγώνα στο Dodgers Stadium παρακολούθησε και το κορίτσι των Black Eyed Peas η πανέμορφη Fergie.

Βέβαια στον αγώνα υπήρχαν και άλλα όμορφα κορίτσια όπως της Rockstar.

Της Monster.

Και της Parts Unlimited.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...