Δύο γάλλοι στο Anaheim II

Δύο έκτακτες συμμετοχές από την Γαλλία αναμένονται στο Anaheim II για τον πέμπτο γύρο του ΑΜΑ/FIM Supercross. Ο Ευρωπαϊκός πρωταθλητής supercross 2010 Fabien Izoird (γνωστός μας και από Athens SX) και ο Cedric Soubeyras θα αποτελέσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον αγώνα καθώς και οι δύο αποτελούν την elite του Ευρωπαϊκού supercross.  

Ο Fabien Izoird προπονείται με την Monster Energy Kawasaki για την OPEN Class και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία από την αρχή της σεζόν Jake Weimer. Για τον Fabien δεν θα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε αμερικανικό αγώνα supercross αλλά είναι η πρώτη συμμετοχή της καριέρα του με εργοστασιακή ομάδα και μοτοσικλέτα.

O Cdric Soubeyras πάνω στο ΥΖ 250 του.

Ο δίχρονος Cedric Soubeyras βρίσκεται εδώ και καιρό στην Αμερική και προπονείται για τους αγώνες της OPEN Class και αυτός. Αρχικά αναμενόταν να αγωνιστεί στο Phoenix αλλά ένας τραυματισμός του σε προπόνηση τον έφερε να κάνει το ντεμπούτο του στο Anaheim II. Ίσως το σημαντικότερο αυτής της συμμετοχής είναι ότι ο Cedric θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται πάνω σε δίχρονη μοτοσυκλέτα όπως κάνει εδώ και πολύ καιρό μόνο που αυτήν την φορά δεν θα είναι πάνω σε ΚΤΜ αλλά σε Yamaha.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...