ΟΜΕ – Δελτίο Τύπου για τις απονομές Κυπέλλου Β.Ελλάδος ΜΟΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Ποτήρι Ξεχείλισε, η Υπομονή Στέρεψε, η ΟΜΕ Προχωράει»
Μετά τη συνεχιζόμενη, αντικαταστατική και υποβολμιαία προσπάθεια των Μ.Ο.Ε (ευθέως) και Α.Σ.Μ.Α.Κ.Ε (εμμέσως), να συνεχίσουν τον τραγέλαφο των δήθεν «απονομών» τους, αυτή τη φορά, χωρίς «μπουφέ και αίθουσα», όπως είχαν ζητήσει αρχικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (χρησιμοποιώντας μάλιστα, με περισσή θρασύτητα και το όνομα της ΟΜΕ), αλλά να γίνει αυτή (η νέα, δήθεν «απονομή» τους MOTO CROSS), σε «ΟΥΖΕΡΙ γνωστού Εντουρά…», η ΟΜΕ ανακοινώνει τα παρακάτω, σε συνέχεια και του, με ημερομηνία 1-2-2011, Δελτίου μας Τύπου:

1. Τα σωματεία ΜΟΕ και ΑΣΜΑΚΕ, με τις αντικαταστατικές αυτές ενέργειες και πράξεις τους, αλλά και άλλες, που θα ανακοινωθούν, ΘΕΤΤΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΟΜΕ.

2. Καλούνται σε απολογία και παροχή εξηγήσεων, «για επιβλαβείς πράξεις κατά της ΟΜΕ» (άρθρο 7, Παρ. Γ, εδ. β’ του Καταστατικού μας), με το ερώτημα της διαγραφής τους, την προσεχή Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18.30 μ.μ,  με «κλήση σε απολογία», που αποστέλλεται και στα δύο, παραπάνω σωματεία.

3. Ειδοποιούνται, όλοι αυτοί, που θέλουν να συμμετάσχουν, παραπλανημένοι, από την ανακοίνωση του ΜΟΕ (σωματεία ή αθλητές), ότι η παρουσία τους στην «ιδιωτική» αυτή, «βράβευση», δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό, παρά  να ενισχύει τη θέση αυτών που θέλουν «δικούς τους αθλητές» και «δικά τους Κύπελλα» π.χ Β. Ελλάδος, που πάντοτε όμως, έβλεπαν «συνδυαστικά = ωφελιμιστικά» την οψιμότατη,  εκδηλωθείσα επιθυμία τους για «βράβευση» και μάλιστα σε «ουζερί γνωστού εντουρά». Και αυτό, χωρίς να βγάλουν ούτε μία «δεκάρα από τη τσέπη τους», κατά το κοινώς λεγόμενο, σε αντίθεση με τους «προσκεκλημένους» τους και με τις ιδιότητες, που έχουν αυτοί (είτε αθλητές είναι, είτε είναι σωματεία).

4. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ, λόγω της οικονομικής κρίσης, ΟΙ ΦΕΤΕΙΝΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΜΕ, ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ 2010, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΑΓΩΝΑ, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2011, ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ή ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.

5. Απονομές Πρωταθλητών ΠΠ SCRAMBLE 2010, την Κυριακή 20-2-2011, στον α’ αγώνα Π.Π scramble 2011, στη Λάρισα (Σ.Μ.Α.Λ).

6 Απονομές στους νικητές του Κυπέλλου Β. Ελλάδος 2010, στον πρώτο αγώνα του Κ.Β.Ε 2011, στον πρώτο αγώνα του θεσμού, την Κυριακή 27-2-2011, μετά τον αγώνα στη Καρυώτισσα, στον πολυχώρο του δ.δ Καρυώτισσας.

7 Ευχόμαστε στο ζεύγος Γάτση (κ. Αναστ. Γάτση και κα Σούλα Αντωνίου), καλή σταδιοδρομία, στη νέα επαγγελματική τους πορεία, με την ευχή, να μας ενημερώσουν επιτέλους, σε ποιόν ακριβώς ανήκουν [σε ιδιώτη(;),  σε σωματείο(;), σε Κρατική Υπηρεσία(;)] και με ποιού χρήματα [ιδιώτη (;), χρήματα Ευρωπαϊκής Ένωσης(;), χρήματα σωματείου(;) ή άλλης Κρατικής υπηρεσίας(;)], είναι αγορασμένα, τα μηχανήματά «τους»(;), προκειμένου να απαντήσουμε στα αντίστοιχα, πιεστικά ερωτήματα των μελών μας – οργανωτών αγώνων της ΟΜΕ!

Θεσσαλονίκη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Με εντολή προέδρου
Από το Γραφείο Τύπου της ΟΜΕ

Υ.Γ:  «ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΣΤΕΦΑΝΩΝΟΝΤΑΙ» [Ο Θεμιστοκλής, προς τους άτολμους και, λόγω της ατολμίας, πολλά προφασιζόμενους, νομιζόμενους, ηγέτες, πριν από τη νικηφόρα ναυμαχία της Σαλαμίνας]

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...