Η ΚΤΜ S.E.E. στο Πανελλήνιο ΜΧ της ΑΜΟΤΟΕ !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H KTM South East Europe A.E ανακοινώνει ότι η Αγωνιστική Ομάδα της ΚΤΜ Motocross Team, για το τρέχον έτος θα συμμετάσχει αποκλειστικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που διοργανώνει η ΑΜΟΤΟΕ.
Η ΚΤΜ επίσης γνωστοποιεί σε όλους τους αναβάτες με ΚΤΜ ότι οι υπηρεσίες που τους παρέχει όπως δωρεάν Race Support και παροχή ανταλλακτικών ισχύει στο ακέραιο για τους αγώνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Υποχρεούμεθα δυστυχώς να προβούμε σε μια ανακοίνωση επιλογής διότι ως γνωστόν υπάρχουν σε ισχύ δύο ανακοινωμένα πρωταθλήματα και η εταιρία μας σεβόμενη τόσο τους δεκάδες φίλους αναβάτες αλλά και την μακροχρόνια πορεία της στους Ελληνικούς Αγώνες δεν θα μπορούσε να μην ανακοινώσει για το που και σε ποιο πρωτάθλημα θα ισχύουν για φέτος οι αγωνιστικές παροχές της.

Η τελική απόφαση συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΜΟΤΟΕ προέκυψε κατόπιν αξιολόγησης όλων των ιδιαίτερων στοιχείων, αλλά και κατόπιν συγκέντρωσης των εταιριών που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου στην έδρα της εταιρίας Honda Σαρακάκης όπου και συζητήθηκε αναλυτικά το συγκεκριμένο θέμα σε άψογο κλίμα.
Η πλειοψηφική τάση των εταιριών προς την συμμετοχή στο πρωτάθλημα Motocross ΑΜΟΤΟΕ αλλά και η κοινή διαπίστωση ότι όλες οι εταιρίες επιθυμούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μας οδήγησαν ως ΚΤΜ να λάβουμε την συγκεκριμένη απόφαση.

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες καθώς και οι ημερομηνίες των δύο πρωταθλημάτων που συμπίπτουν καθιστούν την συμμετοχή και παροχή υπηρεσιών KTM Race Support και στα δύο πρωταθλήματα,δυστηχώς,  αδύνατη.

Το Αγωνιστικό πρόγραμμα του ΚΤΜ Motocross Team όπου θα αγωνιστεί η ομάδα και θα παρέχεται δωρεάν Race Support για το 2011 έχει ως εξής:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross ΑΜΟΤΟΕ 2011

1. 19-20 Μαρτίου 2011 Χαλκίδα

2. 09-10 Απριλίου 2011 Τρίκαλα

3. 14-15 Μαΐου 2011 Λαμία

4. 28-29 Μαΐου 2011 Κοζάνη

5. 10-11 Σεπτεμβρίου 2011 Λαμία

6. 15-16 Οκτωβρίου 2011 Μεγαλόπολη

7. 05-06 Νοεμβρίου 2011 Χαλκίδα

MOTOCROSS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MX3
17 Απριλίου 2011 Ελλάδα, Μεγαλόπολη

Ευχόμαστε σε όλους τους αναβάτες για την νέα χρονιά υγεία και κάθε αγωνιστική επιτυχία.

Ελπίζουμε και προσδοκούμε να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση,
ΚΤΜ South East Europe
Motocross Team

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...