ΟΜΕ – Δελτίο Τύπου σχετικά με ανακοίνωση ΚΤΜ SEE Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ
1 Σε σχέση, με την με ημερομηνία 4-3-2011 ανακοίνωση της εταιρίας εισαγωγών μοτ/τας ΚΤΜ, ότι οι δύο (2) αναβάτες της, στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2, δεν θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μας, απαντούμε ότι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και προσοχή τις εξελίξεις και αντιδράσεις, συνεχώς ευρισκόμενοι σε επαφή με όλους, τους εμπλεκόμενους στο χώρο και θα υπάρξει συνολική απάντηση, σε άρθρο – παρέμβαση του προέδρου της ΟΜΕ, κ. Νικολάου Δαμουλάκη, την επόμενη εβδομάδα.

2  Ως τότε, όλοι στην ΟΜΕ θα είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί, και περισσότερο από ποτέ αφοσιωμένοι στο Στόχο μας και στην Καταστατική μας Υποχρέωση, δηλαδή να μεριμνούμε και να φροντίζουμε τα συμφέροντα των σωματείων – μελών μας, να προάγουμε τον Δίκυκλο κλπ. Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και να διοργανώνουμε, σωστούς και ασφαλείς αγώνες, προς το συμφέρον της υγείας και της οικονομικής επιβίωσης των αγωνιζομένων αθλητών, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών συγκυριών, στη χώρα μας.
Επειδή η ΟΜΕ, είναι ΜΗ Κερδοσκοπικό, Ανεξάρτητο και Αυτοδιοικούμενο, με Δημοκρατικές Διαδικασίες, Σωματείο Β’ Βαθμού, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.

Θεσσαλονίκη, 8 Μαρτίου 2011

Από το γραφείο Τύπου της ΟΜΕ

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...