Τελευταία νέα για τον πρώτο αγώνα Παν. Πρωτ. ΟΜΕ (Συμμετοχές – φωτό πίστας)

Ο Στέλιος Γαλατιανός με Yamaha, ο Γιώργος Ηλιόπουλος στην ΜΧ1, ο Σπύρος Κοσμάς (ΚΤΜ) στο πρωτάθλημα της ΟΜΕ και 122 μοναδικές συμμετοχές(υπάρχουν και διπλές) μαζί με τα QUAD R στον πρώτο αγώνα της ΟΜΕ στα Τρίκαλα, είναι τα ποιο τρανταχτά νέα και οι εξελίξεις στο χώρο του Ελληνικού motocross..


.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την λίστα συμμετοχών (.xls)

Τα νέα στον χώρο του Ελληνικού motocross τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες, φτάνοντας στον πρώτο αγώνα να έχουν ανατραπεί πολλά δεδομένα. Η είδηση της εβδομάδας δεν ήταν άλλη από την ρήξη μεταξύ του Στέλιου Γαλατιανού με την ΚΤΜ που έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων. Ο Γαλατιανός μαζί με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο αποτελούν πλέον το VGR Team στους αγώνες με μοτοσικλέτα ΥΖF450 Yamaha ενώ την θέση του φημολογείται ότι θα πάρει ο Ανάργυρος Τσαρνάς. Ο Τσαρνάς αν ευδοκιμήσει αυτό το σενάριο θα αγωνιστεί στην ΜΧ1 για πρώτη φορά, πάντως στα Τρίκαλα δεν είναι στις συμμετοχές αλλά με τόσα που έχουν συμβεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα όλα είναι πιθανά και μπορεί να τον δούμε στην μπάρα της εκκίνησης.

Οι ιδανικές συνθήκες επετρεψαν να αρχίσουν οι εργασίες στην πίστα του Πρίνου με το ξύσιμο της πίστας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Σπύρος Κοσμάς θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της ΟΜΕ την στιγμή που η ομάδα του ΚΤΜ έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει μόνο το πρωτάθλημα της ΑΜΟΤΟΕ. Μια και τα νέα γυρίζουνε γύρο από την ΚΤΜ να πούμε ότι ο Γιώργος Ηλιόπουλος θα αγωνιστεί ξανά μετά από πολύ καιρό στην κατηγορία ΜΧ1 (από το 2008 στην Βισσαλτία) πάνε σε μια ΚΤΜ.

Μετά το ξύσιμο ακολούθησε το πρώτο φρεζάρισμα. Τα γύρο βουνά είναι χιονισμένα οπότε όσοι σκοπεύουν να μέινουν στην πίστα το βράδυ να είναι καλά προετοιμασμένοι.

Οι 122 μοναδικές συμμετοχές του αγώνα μαζί με τα Quad R είναι ένα ευχάριστο γεγονός με πολλές ερμηνείες. Σίγουρα ο πρώτος αγώνας της χρονιάς παρουσιάζει πάντα πολλές συμμετοχές αλλά ίσως οι αγωνιζόμενοι να αναγνώρισαν τα Πριμ που δίνει η ΟΜΕ στους αγωνιζόμενους σε μια εποχή που η οικονομική βοήθεια είναι επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση των αγώνων.

Ίσως πάλι να είναι και η εκπληκτική κατάσταση στην προετοιμασία της πίστας που εγγυάται ο Κωνσταντίνος Τζιώρας τον τελευταίο καιρό(βλ. φωτογραφίες). Όπως και να έχει όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα της χρονιάς.

Λίγο πριν την τελική μορφή του τερέν.

Ο Κ.Τζιώρας μας είπε ότι η πίστα θα είναι ακόμα καλύτερη απο αυτήν την φωτογραφία!

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...