Επίσημη «πρώτη» για το ΚΤΜ Motocross Team στην Χαλκίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της η αγωνιστική ομάδα Motocross της ΚΤΜ SEE, το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου στον 1ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΑΜΟΤΟΕ στην Χαλκίδα. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ιδιώτες αναβάτες με ΚΤΜ ότι στον αγώνα από το Σάββατο 19 Μαρτίου θα υπάρχει πλήρες ΚΤΜ Race Support  το οποίο περιλαμβάνει:.

.

ΚΤΜ Motocross Team SEE
Επίσημη «πρώτη» για το ΚΤΜ Motocross Team στην Χαλκίδα
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της η αγωνιστική ομάδα Motocross της ΚΤΜ SEE, το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου στον 1ο Αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΑΜΟΤΟΕ στην Χαλκίδα.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους ιδιώτες αναβάτες με ΚΤΜ ότι στον αγώνα από το Σάββατο 19 Μαρτίου θα υπάρχει πλήρες ΚΤΜ Race Support  το οποίο περιλαμβάνει:

* Διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών ΚΤΜ από το φορτηγό της ομάδας μας με αγωνιστική έκπτωση 14%

* Race set up από μηχανικό της ΚΤΜ

* Service Support σε ειδική θέση κάτω από την τέντα μας αποκλειστικά για τους ιδιώτες

Ενημερώνουμε επίσης τους θεατές και συμμετέχοντες ότι στην πορτοκαλί τέντα θα μπορούν να δουν από κοντά δύο πραγματικά ξεχωριστές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες. Τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες ΜΧ 2010 :

ΚΤΜ 250 SXF Musquin Replica (MX2) και ΚΤΜ 350 SXF Cairoli Replica (MX1)

Για τους υπόλοιπους φίλους τη ΚΤΜ θα υπάρχουν άλλα δύο νέα μοντέλα ΚΤΜ!
Το νέο 990 SMT ABS και το επετειακό 990 Adventure Limited Edition, με το οποίο η ΚΤΜ γιορτάζει την δέκατη συνεχόμενη νίκη της στο Dakar θα βρίσκονται εκεί για να τις θαυμάσετε από κοντά.

ΚΤΜ Café
Για τους θεατές του αγώνα και τους φίλους της ΚΤΜ κατά την διάρκεια του αγώνα θα λειτουργεί Café στο οποίο μπορείτε δωρεάν να απολαύσετε τον καφέ σας με συντροφιά εικόνες από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΚΤΜ Racing Team από όλο τον κόσμο αλλά και να ενημερωθείτε για τα προϊόντα της μάρκας.

ΚΤΜ Press Room
H KTM εγκαινιάζει το 2011 έναν ειδικό χώρο αποκλειστικά για τους δημοσιογράφους ειδικού τύπου.  Σε αυτόν τον κλειστό χώρο οι δημοσιογράφοι θα μπορούν εάν το επιθυμούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα αλλά και να δουλεύουν με ηρεμία κατά την διάρκεια του διημέρου. Στο Press Room η ΚΤΜ σε κάθε αγώνα θα παραθέτει δύο ανά αγώνα επίσημες συνεντεύξεις τύπου στην οποία θα συμμετέχουν οι επίσημοι αναβάτες ΚΤΜ και οι εκπρόσωποι της εταιρίας.

Συγκεκριμένα για τον αγώνα της Χαλκίδας θα πραγματοποιηθούν:

1. ΚΤΜ Press Conference 1: Σάββατο 19 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00 (αμέσως μετά τα χρονομετρημένα του Σαββάτου). Με θέμα τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και σχολιασμό των χρονομετρημένων από τους επίσημους αναβάτες.

2. ΚΤΜ Press Conference 2: Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.00, με θέμα σχολιασμό του αγώνα.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους αναβάτες με ΚΤΜ στην Χαλκίδα για να ενισχύσουν την προσπάθεια των αναβατών μας με την παρουσία τους  και τέλος ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία.

Ready to Race!

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...