ΑΣΟΑΜ Εκλογές 2011 – Μέρος Πρώτο

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος motocross της ΟΜΕ πραγματοποιήθηκε ο πρώτο γύρος των εκλογών του αθλητικού συνδέσμου των αγωνιζομένων motocross ΑΣΟΑΜ. Με την φροντίδα του Σταύρου Γεωργακόπουλου οι εκλογές προσέλκυσαν πάνω από 80 ψηφοφόρους που κλήθηκαν να ψηφίσουν τους εννέα υποψήφιους.

.

Με σφραγισμένη κάλπη από plexiglass ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ως αντιπρόεδρος του προηγούμενου προεδρείου του ΑΣΟΑΜ εγγυήθηκε προσωπικά την εγκυρότητα των εκλογών του συλλόγου. Με υποψήφιους νέους και κορυφαίους οδηγούς του αθλήματος ο σύλλογος ατενίζει αισιόδοξα το μέλλον ανεξάρτητα του εκλογικού αποτελέσματος. Οι εννέα υποψήφιοι είναι οι Παναγιώτης Κουζής, Σπύρος Κοσμάς, Δημήτρης Βαγγελάκος, Γιάννης Ελένης, Μανώλης Σκύβαλος, Χρήστος Κασιούμης, Κων/νος Τζιώρας, Γιώργος Αγιομαυρίτης και ένας υποψήφιος από το motocross των Quad o Αλέκος Κατσινέλης. Η συμμετοχή των αγωνιζομένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με πάνω από 80 ψηφοφόρους που προέρχονταν από τα πανελλήνια πρωταθλήματα των τριών τελευταίων ετών.

Η κάλπη μεταφέρεται στην Χαλκίδα στον πρώτο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος της ΑΜΟΤΟΕ για το δεύτερο μέρος των εκλογών, αυτό το σαββατοκύριακο 19/03/11 για να ψηφίσουν όσοι δεν ψήφισαν στα Τρίκαλα.

Παλιοί και νέοι αγωνιζόμενοι έδωσαν δυναμικό παρόν στις εκλογές του ΑΣΟΑΜ για την αναβίωση του συλόγου.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...