Νέο site της Hellinmoto

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένας φρέσκος αέρας φυσάει στο διαδίκτυο! Η επίσημη σελίδα της Hellinmoto www.hellinmoto.gr είναι ενεργή και πάλι! Με νέο υλικό, χρήσιμές πληροφορίες προσφορές και νέα αναμένεται να προστεθεί στην λίστα των αγαπημένων των χρηστών του διαδικτύου. Στην νέα σελίδα της Hellinmoto θα βρείτε πληροφορίες για την Ιστορία της Εταιρίας καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα των εργοστασίων της Ducati, της Malaguti και των TGB.

Επίσης θα βρείτε όλους τους τιμοκαταλόγους των καινούργιών μοτοσυκλετών, ρούχα και αξεσουάρ των αγαπημένων σας εργοστασίων καθώς και το δίκτυο ανά εταιρία. Χρησιμότατο εργαλείο θα βρουν οι ιδιοκτήτες Ducati το κουμπί ανταλλακτικά & τεχνικά, από όπου θα μπορούν να αναζητήσουν από μόνοι τους το ανταλλακτικό για την μοτοσυκλέτα τους  και να ενημερωθούν και για το κόστος.

Εγχειρίδια ιδιοκτητών σε ηλεκτρονική μορφή από μοντέλα 2001 και μετά, καθώς πληροφορίες σχετικά με την Card Assistance θα είναι πλέον διαθέσιμα και μέσω του site. Για όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμα την αγαπημένη τους μοτοσυκλέτα αλλά και λόγω της οικονομικής ύφεσης δεν είναι σε θέση να την αποκτήσουν καινούργια, τα μεταχειρισμένα της Hellinmoto μπορεί να είναι η λύση και μέσω του site μπορούν όλοι οι χρήστες πλέον να είναι ενήμεροι. Σαφώς για τους χρήστες του site θα υπάρχει ένας επιπλέον λόγος να το επισκέπτονται συχνότερα. Kάθε εβδομάδα μία καινούργια προσφορά σε μοτοσυκλέτα, αξεσουάρ και ρούχα θα αναρτάται και η πληροφορία αυτή θα διατίθεται μόνο μέσω του www.hellinmoto.gr.

Τέλος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται με όλα τα νέα (αγωνιστικά, εκδηλώσεων και εμπορικά), ενώ ο δίαυλος επικοινωνίας άνοιξε αναμένοντας την ανταπόκριση σας.  Τα νερά ταράχτηκαν…. Εσείς δε θα σερφάρετε???

906 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...