Μια ακόμα δυναμική παρουσία της Husqvarna στο παν.πρωτ. Motocross

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις  9-10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross για το 2011. Η ομάδα της Husqvarna είχε μία ακόμα δυναμική παρουσία στον αγώνα, με τους πολύ έμπειρους Παναγιώτη Κουζή και Θανάση Αυγέρη να μάχονται για την διεκδίκηση του τίτλου για την κατηγορία MX1..

Παναγιώτης Κουζής

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για το άθλημα αλλά το σκληρό και γλιστερό τερέν δυσκόλεψε αρκετά το έργο των οδηγών.
Ο Παναγιώτης Κουζής με χρόνο 1:56:120 ήταν ο ταχύτερος στα δοκιμαστικά του Σαββάτου πάνω στην καινούργια του Husqvarna TC 449. Στο πρώτο σκέλος ξεκίνησε δεύτερος αλλά μία πτώση στα πρώτα μόλις μέτρα τον καθυστέρησε αρκετά. Από την τελευταία θέση έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατάφερε να ανέβει στο βάθρο τερματίζοντας τρίτος. Άτυχος στάθηκε και ο Θανάσης Αυγέρης  με πτώση που του στέρησε το φρένο της μοτοσυκλέτας του από νωρίς.

Θανάσης Αυγέρης

Στο δεύτερο σκέλος, με τις απαραίτητες ρυθμίσεις από την ομάδα, ο πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής οδήγησε σταθερά παίρνοντας την δεύτερη θέση αλλά και πολύτιμους βαθμούς στα Τρίκαλα. Ανασυγκρότηση και για τον Θανάση Αυγέρη στο δεύτερο μέρος, περιορίζοντας τα λάθη ανέβηκε στην όγδοη θέση.
Παναγίωτης Κουζής : “  Ήταν ένα ωραίο σαββατοκύριακο με πολύ ζέστη. Έχω χάσει κάποιο έδαφος στις προπονήσεις μου στο motocross λόγω των υποχρεώσεων μου στο enduro, αλλά παραμένω αισιόδοξος, γιατί ακόμα δουλεύουμε πάνω  στις ρυθμίσεις της μοτοσικλέτας ώστε να εκμεταλλευτούμε στο 100% τις δυνατότητές της. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και έτσι φεύγουμε από εδώ με χαμόγελο.”
Θ.Αυγέρης : “  Η πίστα εδώ στα Τρίκαλα είναι ιδιαίτερη, χρειάζεται αρκετό πότισμα και το Σάββατο κάτι τέτοιο δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να έχει λούκια αλλά και αρκετή σκόνη. Στο πρώτο σκέλος είχα δυο – τρεις  πτώσεις χάνοντας το φρένο της μοτοσυκλέτας μου και δεν μπορούσα να οδηγήσω σωστά. Την Κυριακή το μηχανάκι  δούλεψε άψογα και ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα. Ελπίζω ο επόμενος αγώνας να είναι καλύτερος .”

Κατηγορία MX1-Πρώτο σκέλος:
1.  Σ.Γαλατιανός
2. Μ.Σκύβαλος
3. Π.Κουζής-Husqvarna  +27.595
10. Δ.Κονδυλόπουλος
11. Θ.Αυγέρης-Husqvarna

Κατηγορία MX1-Δεύτερο σκέλος:
1.Σ.Γαλατιανός
2.Π.Κουζής-Husqvarna  +9.438
3.Μ.Σκύβαλος
8.Θ.Αυγέρης-Husqvarna

Επόμενος αγώνας  14-15 Μαΐου Λαμία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Husqvarna Motorcycles www.husqvarna-motorcycles.gr, να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους Eπίσημους Eμπόρους Husqvarna Motorcycles ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της BMW Hellas 210 9118000.

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...