2ος Αγώνας Κυπέλλου Δ.Ελλάδος MX, Αίγιο – Ειδ. Κανονισμός

Η- ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ ΑΙΓΙΟΥ   μετά από έγκριση της Ο.Μ.Ε  οργανώνει την 2η   συνάντηση  αγώνα Κυπέλλου  motocross  Δυτικής  Ελλάδος  2Ο11  που θα διεξαχθεί  στην πίστα  ΜΧ Περιοχής Κουντούρη Δήμου Αιγίου.  Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με :.

.

ΚΥΠΕΛΛΟ  ΜΧ   ΔΥΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Ε
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/02/2011

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΒΑΓΕΝΑΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΕΛΗ: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ   ΒΑΣΙΛΗΣ – ΤΣΑΚΑΛΟΣ  ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:                           ΣΜΥΡΗ ΠΕΡΣΑ
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ:                        ΑΡΛΕΤΟΣ ΘΩΔΟΡΟΣ
ΒΟΗΘΟΣ:                                ΤΒΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ                       ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ:            ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  KΩΣΤΑΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΤΕΧΝ. ΕΦ. :           ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ:           ΤΒ
ΖΩΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ(Pits)   TΣΟΎΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ  ΚΡΙΤΩΝ :               ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠ.ΑΠΟΤΕΛEΣMAΤΩΝ:      ΤΒΑ
ΥΠ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ :        ΦΡΑΓΓΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ:                    ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ INTERSALONIKA
ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Η διαρκείς γραμματεία θα λειτουργεί από την έναρξη των εγγραφών μέχρι το Σάββατο 30/4/11  στα γραφεία του ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.   στα     τηλέφωνα    2691026432 και την Κυριακή 1/5/2011   από 08:00 στο χώρο της πίστας. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.
1)Η- ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ ΑΙΓΙΟΥ   μετά από έγκριση της Ο.Μ.Ε  οργανώνει την 2η   συνάντηση  αγώνα Κυπέλλου  motocross  Δυτικής  Ελλάδος  2Ο11  που θα διεξαχθεί  στην πίστα  ΜΧ Περιοχής Κουντούρη Δήμου Αιγίου.                                               .
Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με :
1ο Τον  Δικαιοδοτικό  Κώδικα της  Ο.Μ.Ε.
2ο Το    Γενικό   Κανονισμό Αγώνων  Motocross  της  F.I.M
3ο Το    Γενικό   Κανονισμό Αγώνων  Motocross  της  Ο.Μ.Ε.
4ο Το    Τεχνικό  Κανονισμό Αγώνων  Motocross  της  F.I.M.
5ο Τον  Τεχνικό  Κανονισμό Αγώνων  Motocross  της  Ο.Μ.Ε.
6ο Την  Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Κυπέλλων και επάθλων της Ο.Μ.Ε.
7ο  Τον  Παρόντα Ειδικό Κανονισμό.

2)ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΠΑΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Το μήκος της πίστας είναι  1200μ.  με μέγιστο πλάτος  33 m. στην περιοχή
εκκίνησης, και ελάχιστό 6 μέτρα. Η μπάρα εκκίνησης διαθέτει   30  θέσεις

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ   ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : kmx1  125cc δίχρονες έως 144cc  και τετράχρονες έως 250cc.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : kmx2  250cc δίχρονες και  τετράχρονες από 290cc έως 450cc.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  α) (65cc) από 50  εως  65cc
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  β) (mx85) 85cc2t  εως 150cc4t
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: OPEN Mοτοσικλέτες ανεξαρτήτου κυβισμού 2τ ή 4τ MX έως  650cc

4)ΑΓΩΝΕΣ
Οι αγώνες είναι motocross Κυπέλλου Δ. Ελλάδος και προσμετρούν ως αρ.1) Θα διεξαχθούν δε, δυο σειρές αγώνων διάρκειας 20 λεπτών και 2 γύρων ή οποίες θα προσμετρήσουν ως 2 ξεχωριστεί αγώνες για τις κατηγορίες kmx1 και kmx2, 2 αγώνες διάρκεια 15 λεπτών και 2 γύρων κατηγορία open 2 αγώνες διάρκεια 12 λεπτών και 2 γύρων κατηγορία 50-65cc, και 2 αγώνες διάρκεια 15 λεπτών και 2 γύρων κατηγορία mx85. Σε περίπτωση ταυτόχρονης διεξαγωγής των αγώνων 50-65cc, mx85  η διάρκεια του κάθε αγώνα ορίζεται   15 λεπτά και 2 γύρους.
Για να θεωρηθεί ότι ο αναβάτης τερμάτισε πρέπει να καλύψει τα 3/4 της διαδρομής που κάλυψε ο νικητής και να πάρει σημαία τερματισμού μέσα σε πέντε λεπτά από την στιγμή πού τερμάτισε ο νικητής. Στη μπάρα εκκίνησης οι αναβάτες καλούνται με βάση τους χρόνους που πέτυχαν στις χρονομετρημένες δοκιμές, πρώτα καλείται ο αναβάτης με τον ταχύτερο χρόνο να επιλέξει την θέση του στην μπάρα εκκίνησης. Στην συνέχεια καλούνται κατά σειρά οι υπόλοιποι αναβατές να επιλέξουν τις θέσεις τους στην μπάρα.

5)ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ
Στον αγώνα μπορεί να συμμετάσχει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο κάτοχος έγκυρης αγωνιστικής αδείας 2011 ΟΜΕ σύμφωνα με το άρθρο 031.5.1 ΓΚ mοτο cross. Η συμμετοχή κατόχων αγωνιστικών αδειών των κρατών μελών της ΕΕ- BMU γίνεται δεκτή υπό την προϋπόθεση ότι η συμμετοχή του συνοδεύεται από έγκυρη άδεια της  FΜΝ της χώρας τους. Ο μέγιστος αριθμός αναβατών που θα λάβουν μέρος στον αγώνα ορίζεται σε 70 για της χρονομετρημένες δοκιμές και 40 στον αγώνα. Αν ο αγωνιζόμενος είναι νομικό πρόσωπο ή αν αυτός δεν επιβαίνει στην μοτοσικλέτα κάθε υποχρέωση του βαραίνει απόλυτα αλληλέγγυα και αδιαίρετα των αναβάτη που έχει δηλωθεί στο δελτίο εγγραφής.

6)ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα πρέπει να συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής στο έντυπο του οργανωτή έως την Πεμτη 28/4/11 στο τηλέφωνο 2691026432  και fax…26910-82810
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται ως εξής:
Εκπρόθεσμες συμμετοχές +                                                          5.00 euro
Για την κατηγορία km1 και kmx2                     55.00 euro
Για την κατηγορία open                     55.00 euro
Για την κατηγορία  mx85                με ετήσια  license  OΜΕ     15.00 euro
Για την κατηγορία 50-65cc             με ετήσια  license  OΜΕ     00.00 euro
Για την κατηγορία  65cc,mx85 Χωρίς ετήσια  license  OΜΕ     45.00 euro

7)ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αριθμοί συμμετοχής των μοτοσικλετών πρέπει να είναι σύμφωνη, με τον τεχνικό κανονισμό αγώνων motocross FIM.ΟΜΕ. Τα χρώματα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο φόντο και τους αριθμούς καθορίζονται ως εξής.

Kmx1       Μαύρο φόντο με  λευκό αριθμό
Kmx2       Λευκό  φόντο με μαύρο αριθμό
Open        Κίτρινο φόντο με μαύρο αριθμό
Mx85       Λευκό   φόντο με μαύρο αριθμό
50-65cc    Μαύρο  φόντο με λευκό  αριθμό

8)ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο τεχνικός έλεγχος καθώς και ο έλεγχος εξακρίβωσης θα διεξαχθεί στην πίστα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Μοτοσυκλέτα που δεν θα είναι σύμφωνη με τον τεχνικό κανονισμό αγώνων motocross της ΔΟΜ- ΟΜΕ  ή ο αγωνιζόμενος δεν είναι εφοδιασμένος με άδεια άρθρο 5 ή δεν περάσει από τον έλεγχο εξακρίβωσης σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκλείεται από των αγώνα . Απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού η είσοδος στην πίστα μοτοσικλέτας η οποία δεν έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο. Οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται να παρουσιάσουν στον τεχνικό έλεγχο το κράνος, του εγκεκριμένου τύπου  motocross το οποίο πρέπει να φέρει τον αριθμό συμμετοχής τους.

9)ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Τελικός τεχνικός έλεγχος θα γίνεται στις 3 πρώτες μοτοσικλέτες κάθε κατηγορίας στο τέλος του αγώνα της καθώς κατηγορίας καθώς και σε κάθε άλλη μοτοσικλέτα που τερμάτισε μετά από πρόταση του αλυτάρχη ή του διαιτητή. Οι μοτοσικλέτες θα περιμένουν σε καθεστώς επιτήρησης για 15 λεπτά.

10)ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η είσοδος των αναβατών στην πίστα εκτός της προβλεπόμενης ώρας και κατόπιν εντολής του αλυτάρχη.
10 λεπτά ελεύθερα  + 10 λεπτά χρονομετρημένα για την κατηγορία kmx1, kmx2
10 λεπτά ελεύθερα  + 10 λεπτά χρονομετρημένα για την κατηγορία open
10 λεπτά ελεύθερα  + 10 λεπτά χρονομετρημένα για την κατηγορία 50-65, mx85

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι αναβάτες θεωρούνται ότι πραγματοποίησαν χρονομετρημένες δοκιμές εφόσον έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τρεις χρονομετρημένους γύρους στην κατηγορία  kmx1  kmx2 και δύο τουλάχιστον για τις κατηγορίες open, 50-65, mx85.
Αναβάτης πού δεν θα λάβει μέρος στις χρονομετρημένες δοκιμές ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
από τον αγώνα, εκτός εάν οι  αγωνοδίκες λάβουν  άλλη απόφαση, εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας . Όλοι οι γύροι θα χρονομετρηθούν
Δεν επιτρέπεται ή συμμετοχή αναβάτη σε άλλη κατηγορία από αυτήν πού δήλωσε ότι θα συμμετάσχει ανά αγωνιστική συνάντηση.

11)ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Σε κάθε σειρά εκκίνησης οι αναβάτες κατατάσσονται ως άρθρο 4.
Από την στιγμή που επέλεξαν μια θέση απαγορεύεται να την αλλάξουν. Οι αναβάτες υποχρεούνται επί ποινή αποκλεισμού να βρίσκονται στη ζώνη αναμονής 15 λεπτά πριν επί την ώρα εκκίνησης κάθε αγώνα. Με την επίδειξη πράσινης σημαίας από τον αλυτάρχη οι αγωνιζόμενοι θέτουν σε λειτουργία τους κινητήρες των μοτοσικλετών τους.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΒΑΤΩΝ
Στο χώρο αναμονής σύμφωνα με το πρόγραμμα.

12)ΔΙΑΔΡΟΜΗ –εξωτερική ΒΟΗΘΕΙΑ
Η διαδρομή είναι οριοθετημένη με κορδέλες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ επί ποινή αποκλεισμού από τον αγώνα και τις δοκιμές εάν οι αναβάτες οδηγούν εκτός διαδρομής ή να αποφεύγουν να περάσουν από τα άλματα ή τα άλλα φυσικά ή τεχνητά εμπόδια .
Εξωτερική βοήθεια κατά την διεξαγωγή του αγώνα και των δοκιμών απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 031.11 με μόνη εξαίρεση την κατηγορία 50-65cc. άρθρο 031
Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται μόνο στον χώρο των PADDOCKS ή των pits  με τους κινητήρες σβηστούς, και να υπάρχει πυροσβεστήρας 6κ.

13)ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Ο χώρος πού θα προσδιορισθεί για επισκευές και ρυθμίσεις παραπλεύρως της διαδρομής θα ανακοινωθεί.
Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται μόνο στον χώρο των PADDOCKS ή Pits με σβησμένους τους κινητήρες και να υπάρχει πυροσβεστήρας 6 κ.

14)ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
Όλες οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να βρίσκονται στη ζώνη αναμονής 15 λεπτά πριν από την εκκίνηση του αγώνα. Η ποινή για την παράβαση αυτού του κανονισμού είναι αποκλεισμός. Από την στιγμή που ο ένας αναβάτης καταλάβει μια θέση στην μπάρα εκκίνησης απαγορεύεται να την αλλάξει. Η εκκίνηση γίνεται με τους κινητήρες σε λειτουργία. Ο αλυτάρχης επιδεικνύει πινακίδα με την ένδειξη 15΄΄ δευτερόλεπτα, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος των 15΄΄δευτερολέπτων εμφανίζεται πινακίδα με την ένδειξη 5΄΄ δευτερόλεπτα μόλις συμπληρωθούν πλήρως αυτά πέφτει η μπάρα εκκίνησης. Στην μπάρα εκκίνησης θα παραβρίσκονται μόνο οι αναβάτες και τα στελέχη του αγώνα.
Από την στιγμή που οι αναβάτες ξεκινούν την διαδικασία εκκίνησης από την ζώνη αναμονής, οι μηχανικοί και οι βοηθοί των αναβατών απαγορεύεται να βρίσκονται στην μπάρα εκκίνησης.

15 ΑΚΥΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Ο αφέτης θα κηρύξει την εκκίνηση άκυρη με την ένδειξη κόκκινης σημαίας και ο αγώνας θα σταματήσει. Οι αναβάτες πρέπει να επιστρέψουν στο χώρο αναμονής και επανεκκίνηση θα δοθεί αμέσως αρχίζοντας από τα τελευταία 3 λεπτά του προαναφερθέντος 15 λεπτού. Η αλλαγή μοτοσικλέτας απαγορεύεται μετά από άκυρη εκκίνηση.
ΔΙΑΚΟΠΗ
Διακοπή του αγώνα μπορεί αν γίνει σύμφωνα με το άρθρο 031,10 του γενικού κανονισμού motocross.

16)ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει με καρό σημαία στον πρώτο αναβάτη που έχει συμπληρώσει
1ο για τις κατηγορίες kmx1 και kmx2  20 λεπτά + 2 γύρους
2ο για την κατηγορία open                    15 λεπτά + 2 γύρους,
3ο  για την κατηγορία 50-65cc               12 λεπτά + 2 γύρους.
4ο για την κατηγορία  mx85                  15 λεπτά + 2 γύρους
Οι αναβάτες που περνούν την γραμμή τερματισμού και παίρνουν την σημαία πρέπει να μειώνουν την ταχύτητα τους και να οδηγούνται στο χώρο επιτηρούμενης στάθμευσης. Η μη τήρηση του κανονισμού επιφέρει αποκλεισμό από τον αγώνα. Η χρονομέτρηση παύει 5 λεπτά μετά την πτώση της σημαίας στον πρώτο αναβάτη.

17)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤα αποτελέσματα των δοκιμών καθώς και τα προσωρινά αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινώνονται στο τέλος του αγώνα κάθε κατηγορίας και θα οριστικοποιούνται μετά από 30 λεπτά στον πίνακα ανακοινώσεων.

18)ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
το παράβολο ένστασης ισούται με το διπλάσιο της συμμετοχής αγωνιζομένου στον αγώνα. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:
Α. κατά των αποτελεσμάτων εντός 30 λεπτών μετά την δημοσίευση τους
Β. για τεχνικούς λόγους εντός 15 λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα.

19)ΑΠΟΝΟΜΗ – ΕΠΑΘΛΑ
Η απονομή των επάθλων θα γίνει στην πίστα μετά την λήξη των αγώνων εφόσον δεν εκκρεμεί καμία ένσταση. Σε κάθε αγώνα απονέμονται κύπελλα στους 3πρώτους.

20)ΚΑΥΣΙΜΟ
Αυτό που πωλείται ελεύθερα στο εμπόριο και είναι προσιτό στον καθένα.

21)ΑΣΦΑΛΙΣΗ – ΕΥΘΥΝΗ ΟΔΗΓΩΝ
Με την υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής ο αναβάτης και ο συμμετέχων αποδέχονται ανεπιφύλακτα των παρόντα κανονισμό και ασφαλίζεται για ζημιές προς τρίτους σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών και του αγώνα. Επιπλέον όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες είναι ασφαλισμένοι για προσωπικά ατυχήματα σύμφωνα με το αρ.0100.2 Γ.Κ. ΜΧ της ΟΜΕ Υπογράφοντας την δήλωση συμμετοχής ο αγωνιζόμενος και οι ιδιοκτήτες μοτοσικλετών αποδέχονται πως η Ο.Μ.Ε. ο Οργανωτής , οι κριτές και κάθε συμμετέχων στην διοργάνωση του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή ζημιά συμβεί στους αγωνιζόμενους και της μοτοσικλέτες τους κατά την διάρκειας του αγώνα.

22)ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ
Η οργανωτική επιτροπή   ή ΟΜΕ – διοργανώτρια λέσχη. καθώς και οι αναβάτες των αγώνων δεν φέρουν  καμία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχών ατυχήματα που μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια των δοκιμών και του αγώνα
Η αστική ευθύνη βαρύνει την ασφαλιστική εταιρεία με την οποία έχει συνάψει συμβόλαιο κάλυψης κινδύνων από αυτές τις δραστηριότητες.

23)ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Οι χορηγοί των αγωνιζόμενων μπορούν να κάνουν προβολή με προϊόντα τους και των εμπορικών σημάτων τους στο χώρο των paddocks. Η προβολή ή η διανομή διαφημιστικών υλικών στους χώρους απαγορεύεται.

24)ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Απαγορεύεται στους αγωνιζόμενους και στα συνεργεία τους η κυκλοφορία στο χώρο της πίστας μετά το πέρας των δοκιμών και του αγώνα. Στο χώρα του pits δικαιούνται να εισέλθουν για κάθε αναβάτη ένας μηχανικός και δυο χρονομετρητές καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα μηχανικοί, χρονομετρητές απαγορεύονται να διασχίσουν την πίστα Οι μηχανικοί των αναβατών πρέπει να έχουν υποχρεωτικά πυροσβεστικά 6 κιλών στο χώρο του paddock. Οι μηχανικοί και οι χρονομετρητές των οδηγών πρέπει να υπακούν στην ένδειξη του εντεταλμένου Κριτή.

ΚΑΘΕ ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΗ Ή ΕΜΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ.

2953 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ YAMAHA- KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Κλάδος ΥΑΜΑΗΑ της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη...