Παρουσίαση Kawasaki KXF 450 2012(video)

Δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στα μεγάλα κυβικά  της κατηγορίας η Kawasaki παρουσίασε την σειρά KXF του 2012. Το KXF 450 δέχτηκε πολλές και πρωτοποριακές αλλαγές ενώ το KXF 250 συνεχίζει την πορεία που χάραξε το περσινό μοντέλο με αναβαθμισμένες ρυθμίσεις.  .

.


Η μεγάλη μοτοσυκλέτα της εταιρίας δέχτηκε για την νέα χρονιά αρκετές αλλαγές που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ριζική αναβάθμιση.  Αξιοποιώντας τα δεδομένα από την εμπλοκή της στους αγώνες motocross η Kawasaki εφάρμοσε την εμπειρία της και τις πρακτικές στα νέα της motocross μοντέλα του 2012. Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί η Kawasaki εφαρμόζει ιδέες που συναντώνται για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτες παραγωγής.

Οι αλλαγές του KXF 450 2012
–    Η πιο πρωτοποριακή κίνηση της Kawasaki το 2012 είναι η τοποθέτηση συστήματος εκκίνησης στο KXF 450. Με το πάτημα ενώ κουμπιού αλλάζει για μερικά δευτερόλεπτα το αβάνς της μοτοσυκλέτας στην πρώτη και δεύτερη ταχύτητα του κιβωτίου.
–    Νέα ρύθμιση της χαρτογράφησης της ηλεκτρονικής που τώρα δεν χρειάζεται Laptop και απλά αλλάζοντας την θέση στην φυσέτα της ηλεκτρονικής υπάρχουν τρεις χαρτογραφήσεις επιλογής προσφέροντας την καλύτερη δυνατή πρόσφυση ανάλογα με το τερέν. Επίσης διατίθεται extra ένα ιδικό εργαλείο για όσους επιθυμούν να αλλάξουν μόνοι τους την χαρτογράφηση της ηλεκτρονικής αλλά και να κρατήσουν πολλά χρήσιμα δεδομένα για την μοτοσυκλέτα τους.

–    Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από τους αγώνες του παγκοσμίου αλλά και του αμερικανικού motocross η Kawasaki βελτίωσε τον κινητήρα του KXF 450 του έδωσε κλήση τριών μοιρών προς τα μπροστά, βελτίωσε την δύναμη στις υψηλές στροφές προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση του κινητήρα.
–    Το τιμόνι απολαμβάνει περισσότερες ρυθμίσεις με δύο νέες θέσεις πάνω στις τιμονόπλακες και δύο θέσεις στα καβαλέτα. Επίσης τα μαρπιέ απολαμβάνουν δύο θέσεις από τις βάσεις τους αλλάζοντας την θέση οδήγησης ανάλογα με την προτίμηση του οδηγού.
–    Το πλαίσιο και τα πλαστικά δέχτηκαν νέα σχεδίαση μειώνοντας τον όγκο της μοτοσικλέτας.

–    Το κιβώτιο ταχυτήτων βελτιώθηκε για περισσότερης ακρίβειας αλλαγές ταχυτήτων και στην καμπάνα του συμπλέκτη τοποθετήθηκαν σκληρότερα ελατήρια και μεγαλύτερη αντοχής δίσκοι.
–    Νέο είναι και το τελικό εξάτμισης έχει καινούργια σχεδίαση και είναι κατά 60mm μικρότερο από το περσινό μοντέλο για καλύτερη συγκέντρωση της μάζας στο κέντρο της μοτοσυκλέτας. Χάρη στην νέα σχεδίαση του εσωτερικού το KXF 450 συνεχίζει να κινείται κάτω από το όριο των 94db.
–     Η πίσω ανάρτηση άλλαξε και πλέον έχει πιστόνι 50mm αυξάνοντας την απόδοση του και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την λειτουργία του.

896 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΤΟ ΝΕΟ ASUS 125 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MOTOWAY!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Motoway Καμπράνης Α.Ε, έπειτα από 37 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της...