Άργος Master Champ – O Παπαγεωργίου Junior με το “junior”(video)

Στον πρώτο αγώνα του καλοκαιρινού Κυπέλλου Argos Master Champ o Μανώλης Παπαγεωργίου Junior κατάφερε πάνω στην μικρότερη μοτοσικλέτα του τελικού τον να πάρει αγώνα καθώς και όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε. .

.

Με τις καλύτερες για την εποχή συνθήκες, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Argos Master Champ στην πίστα Argos Motocross Park στα Φίχτια. Η πίστα ήταν άρτια διαμορφωμένη και όπως είχε ανακοινωθεί είχε αλλάξει η σχεδίαση της για να μην είναι ίδια σε κανέναν από τους τρεις καλοκαιρινούς αγώνες του θεσμού. Οι 50 συμμετέχοντες μαζί με μια μικρή μερίδα θεατών απόλαυσαν όμορφους και θεαματικούς αγώνες με πολλές μάχες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες και για όλες τις θέσεις. Μας άρεσε επίσης η αναβάθμιση του θεσμού με ένα εντυπωσιακό βάθρο και με συνέντευξη Τύπου στο τέλος του αγώνα από τους τρεις νικητές του Τελικού.

Εντυπωσιακή νίκη για τον Μανώλη Παπαγεωργίου στο Άργος.

Ο Μεγάλος Τελικός
Πάνω σε μια YZ 125 ο Παπαγεωργίου Junior όπως ήταν φυσικό δεν είχε και τις καλύτερες εκκινήσεις κόντρα σε μεγαλύτερων κυβικών μοτοσικλέτες. Κατάφερε όμως στον τελικό να βρεθεί γρήγορα στην τρίτη θέση πίσω από τους Φώτη Τσαλίκη και Γιώργο Γεωργούση που οδηγούσαν τον αγώνα πρώτος και δεύτερος αντίστοιχα. Με σταθερό ρυθμό ο Παπαγεωργίου κατάφερε να περάσει τον Γεωργούση και μετά από μια μικρή μάχη περιόρισε στην δεύτερη θέση τον Τσαλίκη.  Από εκεί και μετά η διαφορά που δημιούργησε δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον απειλήσει, χαρίζοντας άφθονο θέαμα στους θεατές με heel clicker και tail whip στα περισσότερα άλματα της πίστας. Ο Παπαγεωργίου Junior με αυτή του την νίκη κατέκτησε την πρώτη θέση στις κατηγορίες Master, δίχρονα και ΜΧ2. Στην κατηγορία ΜΧ1 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Φώτης Τσαλίκης ενώ στην ΜΧ3 νικητής ήταν ο Νίκος Βερράρος. Στην κατηγορία Junior νικητής αναδείχτηκε ο Νικόλας Φανουράκης.

Οι νικητές του τελικού M.Παπαγεωγίου, Γ.Γεωργούσης και Φ. Τσαλίκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επόμενος αγώνας 31/07/11.

Ακολουθεί video με την συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

1812 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΟ SPORTAL-TV

Το SportalTV θα βρίσκεται και στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στα Τρίκαλα...