H ημέρα του Everts and Friends(video)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο Βέλγιο διοργανώνεται ένας φιλανθρωπικός αγώνας από τον Stefan Everts όπου καλεί τους φίλους του να συμμετάσχουν και να προσφέρουν χρήματα για καλό σκοπό. Πολλές οι δημοφιλής συμμετοχές αλλά και μεγάλο πλήθος θεατών βρέθηκε στην φετινή εκδήλωση στο Genk.

O καλύτερος αναβάτης που πέρασε απο το παγκόσμιο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια έχει την δική του ημέρα στο βελγικό ημερολόγιο, είναι η μέρα του Stefan Everts #72.

Μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος όπως ο Ken deDycker, Jeremy vanHorebeek, Jeffrey Helrings, Steve Ramon, Joel Smets και Rui Goncalves έδωσαν το παρόν στην ημέρα του Stefan Everts αλλά και οι θρύλοι του motocross Michael Pichon, Brad Lackey και Joel Robert.

Ο Rui Goncalves πάνω σε CRF 150cc.

Κυρίαρχος σχεδόν σε όλα τα περίεργα αγωνίσματα ήταν ο Rui Goncalves ο οποίος κέρδισε στον αγώνα των 85cc – 150cc του Jeremy van Horenbeek ενώ κατάφερε να του επιβληθεί και στον αγώνα με το υποχρεωτικό pit stop αν καθυστέρησε στα pits. Τον αγώνα του Americen κέρδισε ο Jeffrey Herlings από τον Tanel Leok ενώ τον αγώνα των επαγγελματιών κέρδισε ο Kevin Strijbos με δεύτερο τον Goncalves και τρίτο τον Yenti Martens.

Ναι υπήρχε και τέτοιος αγώνα στο Everts and Friends.

Αγώνας με υποχρεωτικό pit stop.

Ακολουθούν video από τους αγώνες.

Ο αγώνας των επαγγελματιών.

O αγώνας του Americen.

Ο αγώνας των 85cc.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...