X Games 2011 – Ο Travis Pastrana τραυματίστηκε(video)

Η πρώτη μέρα των X Games ολοκληρώθηκε με τον τελικό του Moto X Step Up και τα προκριματικά του Moto X Best Trick για την μοτοσικλέτα αλλά και με το Freestyle Park για τα BMX και τα Skate. Μεγάλη απώλεια ο Travis Pastrana που τραυματίστηκε στο  Moto X Best Trick στο πρώτο από τα τέσσερα αγωνίσματα που θα λάμβανε φέτος στα X Games.

Το μεγάλο αστέρι των X Games T.Pastrana ήταν άτυχος απο την πρώτη μέρα.

Η μεγαλύτερη μορφή που έχει περάσει από τα X Games γενικώς αλλά και ειδικώς στα αγωνίσματα της μοτοσικλέτας, βγήκε νωρίς από την πρώτη ημέρα του διαγωνισμού. Επιστρέφοντας μετά από μια μικρή απουσία από τα X Games ο Pastrana είχε φέτος στόχο να κερδίσει και τα τέσσερα αγωνίσματα που είχε δηλώσει συμμετοχή, κάτι που κανείς στο παρελθόν δεν έχει καταφέρει Προσπαθώντας να πραγματοποιήσει το Travis Pastrana Roll (TP Roll 720) o Travis στην δεύτερη του προσπάθεια στα προκριματικά, προσγειώθηκε με την δεξιά του πλευρά σπάζοντας το δεξί του πόδι και αστράγαλο, βάζοντας σύντομο τέλος στην φετινή του προσπάθεια.

Ο νικητής του Moto X Step Up 2011, Matt Buyton.

Νικητής του Moto X Step Up αναδείχτηκε ο Matt Buyten κερδίζοντας στον τελικό τον “Ron Ren” Ronnie Renner. Οι δύο αθλητές αφού έσπασαν το ρεκόρ έντεκα ετών, των 35 ποδιών περνώντας και οι δύο τα 36 πόδια, ο Buyten ήταν ο μόνος που πέρασε τα 37 πόδια (11,2 μέτρα) κερδίζοντας το αγώνισμα.

Δείτε το παρακάτω video με την πτώση του TP.

4029 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ 15ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ PHILADELPHIA

Το AMA Supercross 2024 έφτασε στον 15ο του γύρο και την Philadelphia, όπου η σχεδίαση...