OME – Δελτίο Τύπου – Ενημέρωση

Για την ενημέρωση και τον καθησυχασμό των Σωματείων, των Οδηγών καθώς και όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε. ανακοινώνει ότι:

.

.

.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 Θεσσαλονίκη,  5 Αυγούστου 2011

 Για την ενημέρωση και τον καθησυχασμό των Σωματείων, των Οδηγών καθώς και όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, το Δ.Σ. της Ο.Μ.Ε. ανακοινώνει ότι:

  1.  Όλοι οι αγώνες μοτ/τας 2011, συνεχίζονται κανονικά.
  2. Όλες οι προεπιλεγμένες πίστες αγώνων, πληρούν τις προδιαγραφές αγωνιστικού χώρου, εγκαταστάσεων, ασφαλείας κλπ και έχουν την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια, με την καθοδήγηση και επίβλεψη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς.
  3. Θέλοντας να αποκατασταθεί η τάξη, στη προβλεπόμενη προθεσμία, μέσω δικηγόρου, έχει κατατεθεί προσφυγή με αριθ. πρωτ. 250 από 28-3-2011 κατά της απόφασης του κου Γεν. Γραμ. Αθλητισμού για την απόφαση του, σχετικά με την «υφαρπασθείσα», «Ειδική Αθλητική Αναγνώριση» από την Α.ΜΟΤΟΕ, ως μεροληπτικής, μονόπλευρης, καταχρηστικής κλπ..
  4.  Υπενθυμίζεται ότι, η Ο.Μ.Ε. (Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Ελλάδος), είναι η πρώτη και μοναδική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας, βάσει του Ν. 2725/1999 με αριθ. πρωτ. 15841/21-5-2003, έχοντας καταθέσει όλα τα έγγραφα που ζητήθηκαν από την Γ.Γ.Α. και κάνοντας σχετική αίτηση για αθλητική της αναγνώριση, ενώ προηγουμένως είχε υποβάλλει προηγουμένως, γραπτό ερώτημα στη Γ.Γ.Α, αν είχε υποβάλλει-καταθέσει άλλη Ομοσπονδία αντίστοιχο αίτημα για αθλητ. Της αναγνώριση, λαμβάνοντας για το συγκεκριμένο ερώτημα, αρνητική απάντηση από την Γ.Γ.Α. Πρωταρχικός καταστατικός της σκοπός δε, από την ίδρυσή της, πέραν των άλλων, είναι η εξέλιξη και ενδυνάμωση του Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εντός και εκτός των συνόρων, με βοήθειες και χορηγίες, τόσο σε οδηγούς όσο και σε οργανωτές, καθώς επίσης η τέλεση σεμιναρίων στελεχών και παραγόντων, στα γραφεία που συντηρεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και η εκπαίδευση Αθλητών – οδηγών σε επιλεγμένους χώρους.
  5. Οι αγώνες του Β’ εξαμήνου, ξεκινούν την 5η Σεπτεμβρίου 2011, στη γνωστή πίστα Λιτόχωρου, με τον 4ο Αγώνα του Π.Π ΜΧ 2011.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα β’ εξαμήνου και πριν τελειώσει η χρονιά, θα αναρτηθεί το πρόγραμμα του 2012.

Για το Δ.Σ

Νικόλαος Δαμουλάκης

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...