Με R.Goncalves και E.Bobryshev η Honda και το 2012

Η Honda World Motocross Team επιβεβαίωσε τους Rui Gonçalves και Evgeny Bobryshev στην σύνθεση της ομάδας για την σεζόν MX1 2012 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο GP της Μεγάλης Βρετανίας, ο Honda off-road Manager, Roger Harvey, και ο Διευθυντής της ομάδας, Lorenzo Resta ανακοίνωσε τα σχέδια για τη σεζόν 2012.

Στις αρχές του 2011, η Honda ανακοίνωσε ένα τριετές σχέδιο για την επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross. Με την αυξημένη στήριξη από την Ιαπωνία και μια πιο εστιασμένη τεχνική κατεύθυνση, αυτό το σχέδιο είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο και οι αναβάτες Rui Gonçalves και Evgeny Bobryshev παραμείνουν αναπόσπαστο μέρος.

Παρά το γεγονός ότι Bobryshev δεν συμμετέχει στον αγώνα της Βρετανίας λόγω τραυματισμού, οι επιδόσεις του ρώσου, οι οποίες περιλαμβάνουν πέντε τερματισμούς στο βάθρο με δύο νίκες σε σκέλη και μία νίκη σε GP τη φετινή σεζόν,  μιλούν από μόνα τους. Ο  Gonçalves βελτιώνεται σταθερά σε όλη τη σεζόν και τώρα έχει αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές δυνατότητές του, με μια σειρά από τερματισμούς στην πρώτη τριάδα στα τελευταία σκέλη.

Επάνω από αριστερά Harvey,και Resta, κάτω απο αριστερά Gonçalves και Bobryshev

Δηλώσεις Roger Harvey, διευθυντής της Honda off-road, Honda Motor Europe  “Αυτή είναι η φυσική συνέχεια του τριετούς προγράμματος μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την απόδοση και των δύο αναβατών φέτος και εξακολουθούν να αισθάνονται σαν να έχουν πολλά ακόμα να δώσουν. Με την αυξημένη υποστήριξη από την Honda της Ιαπωνίας για την επόμενη σεζόν, θα είναι θετικό το γεγονός ότι βαδίζουμε σε μια πραγματικά ισχυρή κατεύθυνση. ”

Δηλώσεις Lorenzo Resta, Team Manager, Honda World Motocross  “Αυτή η σεζόν ήταν φανταστική για εμάς και υπάρχει μια πραγματικά θετική αίσθηση στην ομάδα εργασίας και με τους δύο αυτούς αναβάτες. Επίσης, η ομάδα έγινε η επίσημη της Honda για το 2011 κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο προς τα εμπρός. Συνεχίζουμε να νιώθουμε σαν να έχουμε περισσότερα βήματα να κάνουμε, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι βρισκόμαστε στην ιδανική θέση για να τα πραγματοποιήσουμε. ”

Δηλώσεις Rui Gonçalves, Honda World Motocross  “Νιώθω πραγματικά περήφανος που ασχολούμαι με αυτό το έργο και πραγματικά είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι στιγμής ως ομάδα. Ερχόμενος στη Honda αυτή τη σεζόν ήταν ένα μεγάλο βήμα για μένα και αισθάνομαι πραγματικά ότι τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν προς τον σωστό δρόμο. Ανυπομονώ για το μέλλον. ”

Δηλώσεις Evgeny Bobryshev, Honda World Motocross  “Ειλικρινά, συμμετέχοντας στην επίσημη ομάδα της Honda έχει αλλάξει τη ζωή μου. Από την αρχή, όταν ήμασταν στις δοκιμές στην Ιαπωνία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αισθάνθηκα πολύ άνετα. Από εκείνο το σημείο, έχω προσπαθήσει για μια καλή σεζόν και ανυπομονώ να συνεχίσω με αυτή την ομάδα και την επόμενη χρονιά. ”

Aκολουθεί video με την ομάδα εν δράση.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...