O G.Paulin στην Kawasaki και την ΜΧ1 το 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Kawasaki Racing Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η γάλλος Gautier Paulin το ανερχόμενο αστέρι θα ενταχθεί στην ομάδα την επόμενη σεζόν για την πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της MX1.

Ο νεαρός γάλλος από την Draguignan, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στην MX2 όπου στις τέσσερις τελευταίες σεζόν είχε μια έντονη παρουσία στο βάθρο. Ο Gautier, ο οποίος ηγήθηκε στο πρωτάθλημα του 2009 της MX2 για την Kawasaki πριν από ένα τραυματισμό του στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, την στιγμή που είχε κερδίσει τουλάχιστον έναν αγώνα και ανέβηκε αμέτρητες φορές στο βάθρο τα τελευταία χρόνια.

Μόλις είκοσι ενός ετών, ο Gautier θα μπορούσε να συνεχίσει δύο ακόμη σεζόν στην κατηγορία MX2, αλλά, έχοντας ήδη δείξει τις μεγάλες δυνατότητες του πάνω σε μια KX450F, όταν κέρδισε ένα σκέλος το 2009 στο Motocross των Εθνών, είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους ότι το 2011 θα είναι τελευταία σεζόν του στην κατηγορία MX2. Έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Kawasaki για την καριέρα του στην κύρια κατηγορία, και θα ενταχθεί στην ομάδα KRT αυτό το χειμώνα για να δοκιμάσει την εργοστασιακή KX450F-SR και να προετοιμάσει την επίθεσή του στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία της ΜΧ1.

Μετά από δύο χρονιές στην Yamaha o G.Paulin επιστρέφει στην Κawasaki.

Δηλώσεις Thierry Chizat Suzzoni: «Με μεγάλη χαρά και με μεγάλες προσδοκίες καλωσορίσουμε τον Gautier Paulin την Kawasaki Racing Team Ψάχναμε για μια από τις καλύτερες προοπτικές, και η υπογραφή του με εμάς είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων διαπραγματεύσεων. Θέλαμε να τον ενσωματώσουμε στην KRT πριν από μερικά χρόνια, αλλά εκείνη τη στιγμή είχαμε ήδη τρεις αναβάτες στην ομάδα. Αυτή η σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μας, και αρχίσαμε τις συζητήσεις μας με αρκετούς αναβάτες από πολύ νωρίς. Η προτεραιότητά μας ήταν να υπογράψουμε ένα κορυφαίο αναβάτη για την Ιαπωνία και τους χορηγούς μας. Έχουμε ακολουθήσει  τις επιδόσεις του Gautier, και ήμασταν σε θέση να του προσφέρρουμε ένα ισχυρό πρόγραμμα το οποίο και δέχτηκε. Ο Gautier είναι αρκετά ανταγωνιστικός στην κατηγορία MX2 και έχει τη δυνατότητα να τα πάει καλά και στην κατηγορία ΜΧ1. Έχει το στυλ οδήγησης και την τεχνική για να λάμψει πάνω σε ένα 450, όπως έχει ήδη δείξει στο Εθνών το 2009. Στην ίδια ομάδα θα είναι και ο Xavier Boog. Η σεζόν του δεν ήταν τόσο καλή το 2010, αλλά και πάλι κέρδισε το γαλλικό τίτλο για εμάς οπότε έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. ”

Δηλώσεις Steve Guttridge: «Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που έχουμε υπογράψει με τον Gautier. Εμείς θέλαμε να τον έχουμε το 2008 με Molson Kawasaki επειδή καταλάβαμε το ταλέντο και τις δυνατότητες του. Έκανε πολύ καλή δουλειά το 2009 με την ομάδα Bud Racing με το Kawasaki KX250F, για τον τίτλο και στο Εθνών κέρδισε ένα σκέλος πάνω σε ένα KX450F στον πρώτο του αγώνα με τη μοτοσικλέτα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του πάνω στο KX450F και γενικά ο ίδιος πάντα είχε μια καλή αίσθηση με την Kawasaki. Για την MX1 ομάδα μας ξέραμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, και έτσι είναι σημαντικό ότι μας επέλεξε από το σύνολο των επιλογών του. Ο Gautier είναι ένας πολύ έξυπνος αναβάτης, αφού εξέτασε όλα τα σημεία της ομάδας, της μοτοσικλέτας και τους τεχνικούς κοίταξε σε κάθε πτυχή της κατάστασης και ένιωσε ότι του προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πραγματικά εξαιρετική, και τώρα έχουμε περισσότερα κίνητρα για να κερδίσουμε την νέα χρονιά. Ο Jonathan Barragan έκανε φανταστική δουλειά για μας φέτος, αυτός μας βοήθησε πολύ στην Ισπανία και ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση για να συνεχίσει μαζί μας τον επόμενο χρόνο. Ο στόχος του εργοστασίου είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή 450F. Αυτή την κατηγορία είναι πολύ σημαντική για εμάς, και έτσι οι Ιάπωνες μηχανικοί θα έρθουν για δοκιμές το χειμώνα για να μας βοηθήσουν στο στήσιμο μιας μοτοσικλέτας ειδικά για Gautier. Η Kawasaki Motors Europe συνεργάζεται στενά με την Kawasaki ΗΠΑ και τον Mike Fisher. Έχουμε πάντοτε την υποστήριξη στο Εθνών και τώρα μοιραζόμαστε πολλές πληροφορίες μαζί τους. Φέτος είχαμε μια μοτοσικλέτα πρώτα στην Ευρώπη, και όταν τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την νέα μοτοσικλέτα στις ΗΠΑ μπορούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες που έχουμε. Έχουν μεγάλη εμπειρία στις ΗΠΑ, και μας προσέφεραν κάποια βοήθεια από ειδικούς προκειμένου να μπει μπροστά η Kawasaki σε κάθε ήπειρο. Είμαι βέβαιος ότι και οι δύο αναβάτες της KRT με τα αποτελέσματά τους θα επωφεληθούν τα μέγιστα από όλη αυτή την προσπάθεια και τη συνεργασία. “

4024 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τεράστια επιτυχία, εντυπωσιακό παλμό και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες πραγματοποιήθηκε η Έκθεση...