Άργος Master Champ 2011 – Νικητής ο Π.Κουζής, κυπελλούχος ο M.Παπαγεωργίου

Με έναν αναβαθμισμένο αγώνα τόσο από την οργάνωση όσο και από τις συμμετοχές ολοκληρώθηκε το Άργος Master Champ 2011 με τον τρίτο και τελευταίο αγώνα. Η παρουσία των Παναγιώτη Κουζή, Δημήτρη Βαγγελάκου, Μιχάλη Παναγιωτόπουλου και Μανώλη Κρητικού Jr. έδωσαν άλλη διάσταση στον αγώνα, γεγονός όμως που δεν εμπόδισε τον Μανώλη Παπαγεωργίου Jr. να στεφτεί κυπελλούχος του Cup.

Ο τελευταίος αγώνας της τριλογίας του Άργος Master Champ 2011 είχε γιορτινό χαρακτήρα κλείνοντας την αυλαία του κυπέλλου με δυνατές συμμετοχές, δυνατή μουσική με την επιμέλεια της Red Bull και τις βραβεύσεις των νικητών υπό το φως των βεγγαλικών.

O Π.Κουζής κέρδισε τον τελευταίο αγώνα του Άργος Master Champ 2011.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η παρουσία του Παναγιώτη Κουζή, όπως αναμενόταν ήταν επιβλητική κερδίζοντας όλες τις προκριματικές του σειρές και τον τελικό της ημέρας. Βέβαια σε όλη την διάρκεια των αγώνων είχε να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Βαγγελάκο που για ένα παράδοξο λόγο βρέθηκαν στο ίδιο προκριματικό γκρουπ αν και ήταν οι πιο δυνατοί οδηγοί των συμμετοχών.  Ο Βαγγελάκος ήταν εκεί πίσω από τον Κουζή σε ολόκληρη την διάρκεια της ημέρας κάνοντας του την “ζωή δύσκολη” του “ψηλού” καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση. Τρίτος στον τελικό τερμάτισε ο Γιώργος Γεωργούσης μετά από ένα όμορφο αγώνα. Στον αγώνα της κατηγορίας Master “τιμής ένεκεν” αγωνίστηκε ο μικρός Μανώλης Κρητικός με το YZ 85cc όπου τα πήγε εξαιρετικά, επιβιώνοντας στην άνιση μάχη με πολύ μεγαλύτερες σε κυβικά μοτοσικλέτες.  ‘Ο ατυχος του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Παναγιωτοπουλός όταν στον προκριματικό του αγώνα είχε μια πτώση με τραυματισμό που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Κυπελλούχος του θεσμού αναδείχτηκε ο Μ.Παπαγεωργίου Jr.

Κυπελλούχος του θεσμού αναδείχτηκε ο Μανώλης Παπαγεωργίου Jr. που αν και είχε προβλήματα με πτώσεις και ποινές στον τελικό, κατάφερε να πάρει τον φετινό τίτλο του Άργος Master Champ 2011 αλλά και τις κατηγορίες ΜΧ2 και δίχρονα.. Για την κατηγορία Master στην βαθμολογία δεύτερος τερμάτισε ο Γεωργούσης με τρίτο τον Θοδωρή Ζερβό. Στην ΜΧ2 δεύτερος και τρίτος στην βαθμολογίας αλλά και στον αγώνα τερμάτισαν ο Γεωργούσης με τον Βαλάντη Λαγούδη αντίστοιχα ενώ στην ΜΧ1 πίσω από τους Κουζή – Βαγγελάκο τερμάτισε ο Ζερβός που κατέκτησε και την συγκεκριμένη βαθμολογία του θεσμού.  Ο Νικόλας Φανουράκης τερμάτισε αήττητος στην βαθμολογία της Junior για το Άργος Master Champ 2011 κερδίζοντας και τα δύο τελευταία σκέλη της κατηγορίας.

Ο Νικόλας Φανουράκης κέρδισε και τα δύο σκέλη της Juniror.

Μετά από πολύ καιρό ο Μ.Κρητικός Jr. έκανε αγώνα σε Ελληνικό έδαφος.

Οι νικητές του Άργος Master Champ 2011 Μ.Παπαγεωργίου, Γ.Γεωργούσης και Θ.Ζερβός.

Οι νικητές της Junior Ν.Φανουράκης, Ηλίας και Δανιήλ Μπαξίσογλου.

 Για αγορά φωτογραφιών από τους τρεις αγώνες του Άργος Master Champ 2011, επικοινωνίστε στο τηλέφωνο 6974319045 ή στο e-mail: papado71@yahoo.com.

1812 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΟ SPORTAL-TV

Το SportalTV θα βρίσκεται και στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στα Τρίκαλα...