KTM South East Europe – Ανακοίνωση σχετικά με τον αγώνα του Μώλου

ANAKΟΙΝΩΣΗ
Η KTM South East Europe με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της σχετικά με τις συνθήκες του τελευταίου αγώνα  Παν. Πρωταθλήματος Motocross της ΑΜΟΤΟΕ, που έγινε στον Μώλο στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2011.Είναι κατανοητό ότι για διάφορους παράγοντες κάθε οργανωτής αγώνων μπορεί να αντιμετωπίσει απρόβλεπτα προβλήματα. Σε τέτοια περίπτωση οφείλει να αναβάλει τον αγώνα έγκαιρα σεβόμενος πρωτίστως την σωματική υγεία και δευτερευόντως τα χρήματα και τον χρόνο των οδηγών και εμπλεκομένων στους αγώνες.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, Αθήνα

Θέμα
Ανακοίνωση της ΚΤΜ
SEE σχετικά με τον αγώνα Παν.Πρωταθλήματος Motocross ΑΜΟΤΟΕ 2011, στον Μώλο (9-10 Σεπτεμβρίου 2011)



Η KTM South East Europe με την παρούσα ανακοίνωση εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της σχετικά με τις συνθήκες του τελευταίου αγώνα  Παν. Πρωταθλήματος Motocross της ΑΜΟΤΟΕ, που έγινε στον Μώλο στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2011.

Είναι κατανοητό ότι για διάφορους παράγοντες κάθε οργανωτής αγώνων μπορεί να αντιμετωπίσει απρόβλεπτα προβλήματα. Σε τέτοια περίπτωση οφείλει να αναβάλει τον αγώνα έγκαιρα σεβόμενος πρωτίστως την σωματική υγεία και δευτερευόντως τα χρήματα και τον χρόνο των οδηγών και εμπλεκομένων στους αγώνες.

Η Επίσημη Ομάδα μας Motocross λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα όσο και άλλους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες ασφαλείας – οργάνωσης, έλαβε την απόφαση να μην συμμετέχει αποσύροντας  τους αναβάτες της (Σπύρο Κοσμά και Γιώργο Ηλιόπουλο) στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2 λαμβάνοντας επίσης  πολύ σοβαρά  υπ’όψη της την συντριπτική – πλειοψηφική άποψη των οδηγών που βρίσκονταν στον αγώνα που απέσυραν την συμμετοχή τους παραδίδοντας στην γραμματεία τους σένσορες χρονομέτρησης.

Η διαχρονική απόφαση της εταιρίας μας, σεβόμενη την εικοσαετή της πορεία στους ελληνικούς αγώνες,  να εκφράζει πάντα συγκεκριμένη άποψη σχετικά με τα τεκταινόμενα στους αγώνες ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Καλούμε λοιπόν την ΑΜΟΤΟΕ να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

1. Να έρθει σε άμεση συνεννόηση – επικοινωνία  με τον ΑΣΟΑΜ σχετικά με το παρόν και το μέλλον των Πρωταθλημάτων MOTOCROSS σεβόμενη και υπολογίζοντας σοβαρά τις απόψεις των οδηγών, που πιστεύουμε ότι το μόνο που θέλουν είναι το καλό των ελληνικών αγώνων.

2. Να ακυρώσει τον συγκεκριμένο αγώνα στον Μώλο μην προσμετρώντας τον στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Θα είναι κρίμα μια τόσο κακή, ελπίζουμε, παρένθεση να επηρεάσει τα τελικά αποτελέσματα απαξιώνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα 2011.

3. Να αποζημιώσει οικονομικά όλους τους συμμετέχοντες του συγκεκριμένου αγώνα, που σε τόσο δύσκολες εποχές ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να συμμετέχουν σε έναν αγώνα που κατά συντριπτική πλειοψηφεία δεν θα έπρεπε ποτέ να διεξαχθεί.

Η ΚΤΜ SEE παραμένει ως εταιρία πάντα με συντεταγμένη άποψη παρακολουθώντας χωρίς αγκυλώσεις (προσωπικές ή άλλες, συμπάθειες / αντιπάθειες) το σύνολο των αγώνων και όπως πάντα έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση επιθυμεί να κάνει κατανοητό σε όλους ότι το γεγονός ότι στήριξε το 2011 την υλοποίηση ενός Πρωταθλήματος MOTOCROSS της ΑΜΟΤΟΕ αυτό δεν σημαίνει ότι στερείται και ικανότητος ή διάθεσης κριτικής προς πάσα κατεύθυνση όταν απαιτείται ή επιβάλεται από τις συνθήκες.

Ο αγώνας στον Μώλο δεν έπρεπε να γίνει ποτέ, και δεν πρέπει να μετρήσει. Οι οδηγοί και οι εταιρίες που συμμετέχουν στους ελληνικούς αγώνες Motocross αξίζουν πολύ περισσότερα από αυτά που «έλαβαν» στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε στο μέλλον παρόμοιες αγωνιστικές συνθήκες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
ΚΤΜ South East Europe
Racing Team

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...