Ο R.Carmichael στην Αθήνα στο Monster Athens Supercross

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα μοναδικό θέαμα πρόκειται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το βράδυ στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Η εμφάνιση του κορυφαίου οδηγού Supercross όλων των εποχών, του Αμερικανού Ricky Carmichael αναμένεται να αποτελέσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία και να θέσει νέα δεδομένα για τη μοτοσυκλέτα στη χώρα.

Χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα, για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το οριακό στυλ οδήγησής του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να λάβουν το προσωπικό τους αυτόγραφο από έναν οδηγό ο οποίος με τα ανεπανάληπτα ρεκόρ του σε νίκες και πρωταθλήματα, έχει χαρακτηριστεί ως “The GOAT” (The Greatest Of All Time) δηλαδή ο καλύτερος όλων των εποχών.

Η καλύτερη όμως όλων των εποχών αναμένεται να είναι και η φετινή διοργάνωση του Monster Energy Athens Supercross , το οποίο θα αποτελέσει και το μεγάλο φινάλε ενός τετραήμερου (6-9 Οκτωβρίου) αφιερωμένο στους δύο τροχούς με έναν πρωτότυπο εκθεσιακό χώρο νέων μοντέλων μοτοσυκλετών, scooter και αξεσουάρ, και πολλά happenings, όπως test rides, bmx, συναυλίες και διαγωνισμοί.
Δυναμική παρουσία στο φετινό Monster Energy Athens Supercross θα έχει η επίδειξη Freestyle, καθώς δύο σπουδαίοι αθλητές του παγκοσμίου FMX θα παρευρεθούν στην Αθήνα με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα πιο νέα tricks του αθλήματος. Ο μοναδικός Remi Bizouard, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο, και ο Ισπανός οδηγός – θρύλος Edgar Torronteras, έρχονται για να παρουσιάσουν το πιο δυναμικό και extreme Freeestyle Show που έχει ποτέ παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό.

Με νέα αγωνιστική δομή, νέα σχεδίαση πίστας, διεθνείς οδηγούς από Ευρώπη και Αμερική, με κορυφαίους Έλληνες, με junior και baby cross, με πολλή μουσική, δυνατά φώτα και 300 φορτηγά χώμα, το Monster Energy Athens Supercross υπόσχεται για φέτος μία μοναδική ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο μοναδικό γεγονός.
Άλλο σημαντικό γεγονός που χαρακτηρίζει τη φετινή διοργάνωση είναι η μείωση στο εισιτήριο εισόδου, το οποίο ξεκινάει από 15€, καθώς και η πρόβλεψη για εισιτήριο 20€ στο κάτω διάζωμα του Σταδίου στις αριθμημένες θέσεις.

Για όσους επιθυμούν εγκαίρως να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους στην καλύτερη θέση, από τις 15 Σεπτεμβρίου μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 210-6614100 και 210-6894125, για την προαγορά τους.

Monster Energy Athens Supercross μία παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωση στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

1794 More posts in ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ENDURO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023

Λίγο πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Enduro 2024, ας δούμε αναλυτικά τις...