Ενημέρωση για τα ΜΟΤΟΖ

Η εταιρεία ΜΟΤΟΖΟΝΕ αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών εκτός δρόμου ΜΟΤΟΖ στην χώρα μας ανακοινώνει τα εξής :
Μετά από πολλές ερωτήσεις και απορίες που είχαμε όσον αφορά την απόδοση και αντοχή των ελαστικών ΜΟΤΟΖ σε χρήση μοτοκρός, κάναμε μια δοκιμή διαρκείας.Δηλαδή τοποθετήσαμε στην αρχή της σαιζόν ένα ελαστικό διάστασης 110/90-19 terrapactor soft terrain σε μια μοτοσυκλέτα 450 κυβικών που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα μοτοκρός στην κατηγορία OPEN για να δούμε από πρώτο χέρι και σε συνθήκες αγώνα την πρόοδο και το μέγεθος της φθοράς στην ίδια μοτοσυκλέτα με τον ίδιο αναβάτη τεκμηριωμένα.

Μετρήσαμε την φθορά κυρίως γιατί ως γνωστόν η απόδοση ενός ελαστικού είναι υποκειμενικό θέμα και παρεμβαίνουν εκτός από τον αναβάτη-χρήστη και πολλές άλλες παράμετροι όπως το είδος της πίστας, η ρύθμιση των αναρτήσεων, η απόδοση της μοτοσυκλέτας και άλλα.Το ελαστικό μας λοιπόν έχει πλέον στο παλμαρές του 3 αγώνες !!(6 σκέλη συν τα δοκιμαστικά του κάθε αγώνα)στους οποίους έφερε μεταξύ άλλων αποτελεσμάτων και ένα βάθρο!! Οπως βλέπετε λοιπόν στις φωτογραφίες και σε σύγκριση με το καινούριο(πριν-μετα), το ελαστικό μας έχει υποστεί ελάχιστη φθορά και αναλογιζόμενοι ότι πρόκειται για ελαστικό soft terrain, αυτό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Απο 19 !! χιλιοστά αρχικό ύψος τακουνιού(αναρωτηθείτε πόσα λάστιχα μοτοκρός έχουν τακούνι ύψους 19 χιλιοστών ?) φτάσαμε στα 17,6 !! Δηλαδή μια φθορά μικρότερη από 8% μετά από 6 σκέλη συν τα δοκιμαστικά !!

Επιβεβαιώνεται λοιπόν και χωρίς καμμία αμφιβολία η μεγάλη αντοχή των ελαστικών ΜΟΤΟΖ ΚΑΙ στο μότοκρος(αφού σε χρήση εντούρο όλα τα πέλματα “βγάζουν”εύκολα πάνω από 1500 χιλιόμετρα με το DESERT να φτάνει τα διπλάσια !). Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε την μεγάλη γκάμα διαστάσεων και τις ανταγωνιστικές τιμές τότε έχετε ένα προιόν με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην αγορά. Για να δείτε όλα τα ελαστικά ΜΟΤΟΖ αλλά και άλλα προιόντα όπως αλυσίδες, τιμόνια, στεφάνια, γρανάζια, ρούχα, εργαλεία κ.λ.π επισκευτείτε το www.motozone.gr

Προφίλ Πρίν...

Προφίλ Μετά...

Κάτοψη Πρίν...

Κάτοψη μετά.

907 More posts in ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ category
Recommended for you
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΑΛΤΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει...