O Joel Rolants στην CLS Kawasaki

Στην τελευταία του σεζόν στην κατηγορία MX2, λόγω του ορίου ηλικίας, ο Tommy Searle θα έχει έναν έμπειρο συμπαίκτη στην κατηγορία, τον Joel Roelants. Ο είκοσι δύο ετών, βέλγος έχει κατακτήσει πολλά βάθρα στην MX2 κατά τη διάρκεια των τελευταίων σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στην τελευταία του προσπάθεια σε αυτή την κατηγορία ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα της CLS.

Ο Joel Roelants θεωρείται ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην άμμο στον κόσμο, και κατοικεί στο Βέλγιο όχι πολύ μακριά από το εργαστήριο της CLS. Ο  Joel θα φέρει όλη την εμπειρία του στην ομάδα και θα είναι σε θέση να εξετάσει ανά πάσα στιγμή την Pro Circuit Kawasaki σε μια ανταγωνιστική κατηγορία. Εκτός από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2, ο Joel θα αγωνιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Προπονητής του Joel Rolants είναι ο γνωστός μας βέλγος από την συμμετοχή του σε ελληνικούς αγώνες Bengt Laermans.

Ο Joel Rolants δεξιά δίνει το χέρι συνεργασίας στον Jean Jacques Luisetti(CLS) αριστερά.

Μια άλλη σημαντική συμφωνία υπογράφηκε πρόσφατα, μεταξύ της ομάδας Monster Energy CLS Pro Circuit Kawasaki και της Ari Van Beers. Η ολλανδική ομάδα Van Beers έχει ασχοληθεί εδώ και πολλά χρόνια στο MXGP και τώρα θα είναι εταίρος της CLS, ενώνοντας τις εγκαταστάσεις της με την επίσημη ομάδα της MX2 αυξάνοντας έτσι την εικόνα της και τις δυνατότητες της σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Δηλώσεις Joel Roelants: «Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη σεζόν με την ένταξή μου στην ομάδα της CLS Monster Energy Kawasaki Pro Circuit. Είναι μια ισχυρή ομάδα, και έχουν μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στην κατηγορία της MX2. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω μια Kawasaki, ήταν ένα όνειρο για μένα, γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η μοτοσυκλέτα. Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για εμένα αλλά νομίζω ότι είδαμε που κάναμε λάθος και να ξέρουμε ότι μπορώ να κάνω πολύ περισσότερα αν είμαι σε καλή κατάσταση και αν όλα είναι τέλεια. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και ελπίζω ότι θα είναι μια καλή σεζόν. Γνώρισα τον Tommy Searle πριν από δύο χρόνια στις ΗΠΑ, στην διάρκεια προετοιμασίας τον χειμώνα, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα ισχυρό μέλος της ομάδας “.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας CLS Jean Jacques Luisetti βλέπει την νέα συνεργασία ως το επόμενο σημαντικό βήμα για την ομάδα του: ” Ο Joel έχει μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία MX2, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίσουμε στην ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές του, και είμαι σίγουρος ότι με μια καλή μοτοσυκλέτα μπορεί να παλέψει για το βάθρο. Με έδρα του το Βέλγιο θα είναι κοντά στην ομάδα και αυτό είναι σημαντικό, δεδομένου ότι πρέπει πάντα να δοκιμάσει το υλικό μας για να φθάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Θα αγωνιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό για ορισμένους από τους εταίρους μας, συμπεριλαμβανομένης της Van Beers. Καταλήξαμε σε μια συμφωνία με Ari, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία. Θα μας επιτρέψει να έχουμε δύο χωριστές ομάδες, μία για την κατηγορία MX2 και μια άλλη για την κατηγορία ΜΧ1. Αυτό το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι “.

Ο Ari Van Beers, πρόσθεσε: “Εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα μου συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά χωρίς την υποστήριξη ενός εργοστασίου είναι αδύνατο να συναγωνιστούμε για ένα αποτέλεσμα στο βάθρο. Τώρα με την συνεργασία μας με την CLS, θα είμαστε σε θέση να πάμε για τη νίκη και είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ με τον Harri Nolte. Τον γνωρίζω από την μια στιγμή που  ήμουν αναβάτης motocross στο παρελθόν, πριν γίνω διευθυντής ομάδας, και εγώ θα φέρω όλη την εμπειρία μου στην ομάδα MX2. “

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...