Ο Ryan Dungey με ΚΤΜ το 2012

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ryan Dungey πάει στην ΚΤΜ και περίπου επίσημο μετά την ανακοίνωση της Suzuki ότι δεν θα έχει τον Ryan Dungey στην ομάδα της το 2012. Διανύοντας και την λήξη του συμβολαίου του Dungey με την Rockstar Energy που ήταν πακέτο με την Suzuki, η ΚΤΜ και ο Ryan Dungey έκαναν επίσημη την συνεργασία τους με την παρακάτω ανακοίνωση.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Η KTM βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο απόκτημα της, τον Ryan Dungey στην ομάδα της  Red Bull Factory KTM Team Race  για τις σεζόν 2012 και  2013 στο AMA Pro Supercross και ΑΜΑ Motocross. Η  κίνηση αυτή υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της ΚΤΜ να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα κορυφαία πρωταθλήματα ΜΧ και SX των H.Π.Α.

Στο πρόσφατο παρελθόν η KTM έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις σε πόρους και προσπάθειες για να είναι μια κυρίαρχη δύναμη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX και έχει βραβευτεί με μια σειρά από τίτλους, συμπεριλαμβάνοντας τους πολυπόθητους παγκόσμιους τίτλους σε ΜΧ1 και ΜΧ2 τόσο το 2010 όσο και το 2011. Η υπογραφή του αναβάτη, διαμετρήματος του Ryan Dungey να αγωνιστεί με μια μοτοσυκλέτα KTM MX «made in Αυστρία» υπογραμμίζει τη σημασία που δίνει η KTM για την ελίτ του ανταγωνισμού στις ΗΠΑ και την αποφασιστικότητα της εταιρίας να επιτύχει παρόμοια ποσοστά επιτυχίας στο εν λόγο πρωτάθλημα.

Ο πρώτος επίσημος αγώνα με τα χρώματα της  Red Bull / KTM εργοστασιακής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον εναρκτήριο γύρο του AMA Pro Supercrosss στο Angel Stadium στις 7η Ιανουαρίου 2012 όπου o Ryan Dungey θα αγωνιστεί πάνω στο KTM 450 SX-F στην πρεμιέρα του Supercross. Η KTM εξέφρασε για πρώτη φορά την επιθυμία της να ενισχύσει τις προσπάθειές της στο  motocross στις ΗΠΑ το 2010, όταν κυκλοφόρησε μια νέα σειρά μοντέλων SX  και προσέλαβε τον θρυλικό  Roger Decoster να τρέξει την εργοστασιακή ομάδα των ΗΠΑ. Η αποφασιστικότητα της KTM  να προχωρήσει στις Η.Π.Α. έχει ενισχυθεί από την υπογραφή των 250cc αναβατών του Ken Roczen και Marvin Musquin. Με τον Dungey, και τους δύο ταλαντούχους νέους που  έχουν ήδη στεφθεί παγκόσμιοι πρωταθλητές στην ΜΧ2, όλοι θα αγωνιστούν πάνω σε μοντέλα του 2012, “made in Austria”, με την KTM που είναι “Ready to Race” να είναι ο κυρίως ανταγωνιστής την νέα σεζόν στο αμερικανικό ΜΧ και SX.

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...