O Justin Brayton στην Honda

Ο βετεράνος του αμερικανικού Supercross και motocross Justin Brayton εντάσσεται στην εργοστασιακή αμερικανική ομάδα της Honda για το 2012. O Brayton θα συμπληρώσει τον Trey Canard στην δεύτερη χρονιά του στην εργοστασιακή  Honda και μαζί θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα AMASupercross και AMA Motocross πάνω σε μοτοσυκλέτες CRF450R της Honda.

«Πιστεύω ότι το 2012 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για την αμερικανική Honda”, δήλωσε ο Team Manager Erik Kehoe. ” Ο Trey έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι μπορεί να κερδίσει. Τελείωσε με μια σειρά από βάθρα πέρυσι, κερδίζοντας τρεις αγώνες στο Supercross, και βρισκόταν σε καλή θέση στο κυνήγι για το πρωτάθλημα. Σε όλη την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Justin έχει δείξει μεγάλη ταχύτητα στα 450 και είναι πάντα ένας υποψήφιος για βάθρο ή και για νίκη. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα δούμε τι μπορεί να κάνει με ένα εργοστασιακή, προετοιμασμένη CRF450R Honda . ”

Επιστρέφοντας στο εργοστάσιο της Honda για την τέταρτη σεζόν της με την ομάδα η τρεις φορές πρωταθλήτρια Γυναικών ΑΜΑ Motocross Ashley Fiolek., θα υπερασπιστεί τον τίτλο της το 2012 πάνω σε ένα Honda CRF250R της.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για τα επιτεύγματα της Ashley στο παρελθόν, αγωνίστηκε φέτος σκληρά για να κερδίσει τον τίτλο WMX για τρίτη φορά ,” ο Kehoe πρόσθεσε. ” Η Ashley κάνει μια τεράστια εργασία που αντιπροσωπεύοντας την Honda, όχι μόνο στην κοινότητα Motocross, αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αποτελεί ένα φανταστικό πρότυπο για τους νέους. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί της και το 2012.

4028 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ OFFROAD ENDURO MY23

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε τις κορυφαίες enduro μοτοσυκλέτες της αγοράς από...